Katalog

sicht-pack Hagner GmbH

sicht-pack Hagner GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • DIN EN ISO 50001
  • FSSC 22000
  • SA 8000

sicht-pack Hagner GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • DIN EN ISO 50001

Om sicht-pack Hagner GmbH

Virksomheden sicht-pack HAGNER hører til blandt de vigtigste europæiske producenter af klare polyesterfolier. Vi tilbyder følgende typer af stive film til termoformning og emballage på ruller og i arkformat:

  • A-PET - Folier
  • G/A/G - Folier
  • G-PET - Folier

Desuden fremstiller vi kompositfolier, som er udstyret med forskellige forseglings-, peeling- og barriereegenskaber ved at forædle dem med PE-folier.

Vores produkter anvendes primært i formnings-, påfyldnings- og forseglingsanlæg samt i konventionelle termoformningsanlæg til fremstilling af blisterpakninger. Et andet anvendelsesområde er fremstilling af gennemsigtige emballager som f.eks. foldekasser, cirkulære æsker osv. De kan ETO- og gammasteriliseres og anvendes til primære og sekundære emballager.

En stor fordel ved PET er dets miljøvenlighed. PET kan genanvendes og efterlader ingen skadelige rester ved forbrænding.

Vores bygninger, administration og installationsteknik er på det sidste nye niveau, hvilket ikke behøver at undgå sammenligning med industrien, der fremstiller PET-hårde film i hele verden. Virksomheden ledes af et fremragende team, der består af medlemmer fra alle områder som produktion, planlægning, administration, kvalitet, energi, hygiejne, arbejdsbeskyttelse, uddannelse osv., som er tildelt adskillige certificeringer (ISO 9001, FSSC 22000 [baseret på ISO 22000], BRC Class A, SA 8000, BS OHSAS 18001, ISO 50001, ISO 14001, IFS Logistics, MS SAM, AEO), som garanterer en permanent revisionsmodus på grund af deres integration. God fremstillingspraksis ( GMP) er en forudsætning for certificeringerne i henhold til FSSC 22000 og BRC/IoP og er grundlaget for vores produktion.

En anden væsentlig del af vores virksomhedspolitik er at garantere vores kunder en konstant produktsikkerhed ved at tilbyde permanent sporbarhed. Baseret på SAP udfører vi informationsudvekslingen med vores kunder i vores egen it-afdeling lige fra VMI (Vendor Managed Inventory) til fakturering ved hjælp af EDI (Electronic Data Interchange).

Beskyttelsesfolier

PET-folier, lamineret eller i specielle bredder, færdiggøres i skærecentre i henhold til kundens specifikationer.

De enkelte trin i konverteringsprocessen er i høj grad automatiseret....

Monofilms

Miljøvenlighed, beskyttelse af dit produkt.
PET er en plast, der kræver lidt energi at producere og er 100 % genanvendelig.
sicht-pack HAGNER-produkter opfylder de fysiologiske og fød...

Gennemsigtige emballager

Vi producerer en bred vifte af specifikationer til alsidige termoformnings- og emballageapplikationer på fem PET-ekstruderingslinjer med en samlet årlig kapacitet på over 100.000 tons, forskellige...

Beskyttelsesemballager

Vores PET-folier produceres under hygiejnisk perfekte forhold på ultramoderne anlæg.

Blisterpakninger

Som primært og sekundært emballagemateriale til termoformning af bakker, sorteringsindsatser, prægning,
Blisterapplikationer: til forsegling mod blisterkort, foldeblister, teleskoppakninger os...

Polyethylenterephthalatfolie (PET)

HAGNER PET Future Films Polylux® nyder stor tillid på grund af deres fremragende egenskaber på alle emballagemarkeder, hvor der kræves miljøsikkerhed, gennemsigtighed, stabilitet, gode barriere...

Farmaceutisk emballage

HAGNER Future Films Polylux® Med & Pharma

Anvendelsesområder
Som primært og sekundært emballagemateriale til termoformede bakker, sorteringsi...

Emballage til fødevarer

HAGNER Future Films Polylux® Food

Anvendelser
Termoformede bakker, sorteringsindlæg, prægninger, blisterapplikationer: til modforsegling på bliste...

Folieforpakninger

Det er ikke emballagen, men dit produkt, der skal præsenteres og præsenteres udtryksfuldt og beskyttet på den bedste måde.

Kunststoffolier

PET er uden fortilfælde blandt polymererne blevet etableret som et globalt anvendt plastmateriale med et stort udviklingspotentiale op til BioPet på basis af vedvarende råmaterialer.

Afdækningsfolier

Efter laminering sammenføjes PET-grundmaterialet med forskellige folier (PE, PA og O-PET) ved hjælp af et 2-komponent opløsningsmiddelfrit klæbemiddel.

Lamineringen foretages for at besk...

Som en ansvarlig producent af PET-film og PET-laminater er vi et vigtigt led i forsyningskæden fr...