Katalog

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Tilbage til listen

Koordinatmålemaskiner (PRISMO navigator) af Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Produktforespørgsel  

Ideel til alle måleopgaver

PRISMO navigator fra ZEISS er synonymt med højhastighedsscanning og maksimal nøjagtighed i nærheden af produktionen verden over. Med en fejl i længdeafmålingen på kun 0,5+L/500 millimeter er ZEISS PRISMO ultra ideel, når der skal stilles maksimale krav til præcision.

Turbo scanning: VAST-navigator

ZEISS PRISMO navigator muliggør høj hastighed med maksimal præcision. navigator-teknologien er den logiske forbedring af scanning fra ZEISS. Den konfigurerer automatisk den maksimale målehastighed under scanningen - med garanteret nøjagtighed. Der spares yderligere tid gennem tangentiel tilgang og scanning, helixscanning og hurtig dynamisk styluskalibrering.

Computerstøttet nøjagtighed (CAA)

ZEISS PRISMO navigator anvender computerstyrede korrektioner af alle dynamiske påvirkninger på maskinen. Dette optimerer præcisionen under højhastighedsscanning.

Måling nær produktion

ZEISS PRISMO er også klar til miljøer tæt på produktionen, hvilket eliminerer en tur til målelaboratoriet. Alle maskindele, der er kritiske for driften, er perfekt afstemt. Dette opnås ved hjælp af interne udviklinger for alle kritiske komponenter.

Maskinteknologi

  • Bro fremstillet af kulfiberforbindelser og keramik for minimal vægt og høj bøjningsstyrke

  • Temperaturneutrale, glaskeramiske skalaer

  • Alle akser med luftlejer fra ZEISS på fire sider. X-akse: 8 luftlejer; Y-akse: 8 luftlejer; Z-akse: 5 luftlejer

  • Elastomer vibrationsdæmpning samt afdækkede føringsveje og skalaer til brug i nærheden af produktionen

  • Værkstykkevægte op til 5.000 kg

ZEISS PRISMO ultra

ZEISS PRISMO ultra øger yderligere nøjagtigheden af ZEISS PRISMO navigator. Denne præcision opnås ved hjælp af mere præcise skalaer, en ændret luftlejeforbindelse, luftdæmpning og en strengere tilpasning af alle maskindele. ZEISS PRISMO ultra er derfor ideel til opgaver inden for forskning, udvikling og kvalitetssikring samt til kalibrering af målestokke og teststykker.

sensorsystem med mange anvendelsesmuligheder

ZEISS PRISMO navigator leveres som standard med multiapplikationssensorsystemet (masse) fra ZEISS. masse muliggør både kontakt- og optisk måling på den samme maskine. Sensorerne kan udskiftes i få trin takket være den fælles grænseflade for alle sensorer.

Produktforespørgsel  

Flere produkter i området Koordinatmålemaskiner

Koordinatmålemaskiner (MICURA)

Maksimal præcision til små dele

ZEISS MICURA sætter standarden i den kompakte klasse. På trods af sin lille størrelse går ZEISS MICURA ikke på kompromis, når det gælder nøj...

Koordinatmålemaskiner (CenterMax)

Uovertruffen stabilitet.

CenterMax navigator kan integreres direkte i en produktionslinje. Vibrationer fra forarbejdningscentre dæmpes effektivt. Dens variable emneunderlag...

Koordinatmålemaskiner (DuraMax)

Det rigtige måleudstyr til produktionsgulvet.

ZEISS DuraMax eliminerer behovet for faste målere. Udstyret med VAST XXT scanningssensoren fra ZEISS kan den endda bruges til...

Koordinatmålemaskiner (GageMax)

Kompakt fleksibilitet.

GageMax måler direkte i produktionen med en enorm hastighed og præcision. GageMax er upåvirket af ekstreme temperaturudsving og jordvibrationer. Gage...