Katalog

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Tilbage til listen

Målesoftware (CALYPSO) af Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Produktforespørgsel  

Det samlede program til standardgeometrier og mere

CALYPSO har revolutioneret programmeringen inden for måleteknik. Dens funktionsorienterede grænseflade giver en uovertruffen brugervenlighed. Intuitivt opretter du måleprogrammer ved at vælge det element, der anvendes i CAD-konstruktionstegningen. Indtast størrelses-, form- og positionstolerancer direkte fra CAD-modellen.

Mange opgaver - ét værktøj

CALYPSO er designet til manuelle og CNC-målinger, online og offline programmering. CALYPSO er multisensor-kompatibel og understøtter alle aktuelle sensorer og målefunktioner fra Carl Zeiss. Via I++ DME-grænsefladen giver CALYPSO mulighed for at styre ikke-ZEISS-målesystemer som 3D-målemaskiner, ledarm-målemaskiner, lasertrackere og computertomografer.

Kollisionsfri - automatisk

Så snart du har defineret et emneelement og de tilhørende tolerancer med få klik med musen, genererer CALYPSO automatisk en passende målestrategi, som til enhver tid kan ændres og anvendes på andre elementer. CALYPSO bevæger hurtigt tasten rundt om emnet uden kollisioner og nærmer sig delelementerne korrekt - du er fri til at beskæftige dig med andre opgaver.

Dynamisk miniplan

CALYPSO's hierarkiske design og feature-orienterede programmering giver dig fleksibilitet til at fokusere din måleplanlægning på produktionsprocessen. Du kan f.eks. afbryde målekørsler for hurtigt at måle en anden del. Den afbrudte måling kan nemt fortsættes bagefter. Mere intelligent scanning med VAST Navigator CALYPSO understøtter VAST Navigator - den femte generation af scanning fra Carl Zeiss. Uden unødvendige afbrydelser og med optimale tilkørsels- og kørselsveje giver VAST Navigator dig mulighed for at måle problemfrit i én kørsel. En tangentiel tilgang er standard. Fuldt integreret intelligens gør CALYPSO i stand til at bestemme den maksimale scanningshastighed afhængigt af den krævede nøjagtighed.

Valgfrie grænseflader:

IGES 2D/3D, VDA 2D/3D, STEP 3D, DXF 2D, PMI og FTA kan behandles direkte.

Valgfri direkte grænseflader:

ParaSolid, CATIA V4, CATIA V5, ProEngineer, UniGraphics, Inventor, Solid Works

Produktforespørgsel  

Flere produkter i området Målesoftware

Målesoftware (PiWeb)

Rapportering gjort let

ZEISS PiWeb er det bedste grafiske rapporteringssystem i sin klasse, som øjeblikkeligt omsætter kvalitets- eller procesdata til værdifuld indsigt.

Målesoftware (CALIGO)

Det komplette program til friformsoverflader og meget mere.

CALIGO, den nye software til friformsoverflader, gør måling af karrosseridele nemmere og hurtigere end nogensind...

Målesoftware (GEAR PRO)

GEAR PRO - CAD-baseret software til tandhjul.

Sammen med CALYPSO giver GEAR PRO-serien dig mulighed for at inspicere sporhjul, koniske tandhjul og snegle. GEAR PRO generere...