Katalog

MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Tilbage til listen

DC/DC-omformere til industrielle applikationer og køretøjer (PCMD / PCMDS) af MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

Produktforespørgsel  

Når den tilgængelige systemspænding ikke svarer til forsyningen af de eksisterende elektriske eller elektroniske komponenter, skal der anvendes spændingsomformere. Elektriske omformere, der kan konvertere jævnspændinger, kaldes derfor DC/DC-omformere eller DC/DC-konvertere. Indtil 1950'erne var det kun muligt at konvertere jævnspænding elektromekanisk ved hjælp af en motor-generator-kobling. I dag muliggør clockede elektroniske kredsløbstopologier en omdannelse ved hjælp af en internt genereret vekselspænding.

En DC/DC-konverter har en indgang og en udgang. Den kan således kortlægge forskellige funktioner og fungere som step-down- eller step-up-konverter. Ændring af spændingsniveauet, galvanisk isolation og stabilisering af udgangen - både individuelt og i kombination - kan være grunde til at anvende en DC/DC-konverter eller et DC/DC-modul. Udgangsspektret er stort, fra nogle få milliwatt til at forsyne en enkelt elektronisk chip til kilowattområdet, f.eks. ved konvertering af eksisterende batterinetværk til et andet spændingsniveau. På grund af det store antal forskellige eksisterende systemspændinger og det lige så forskelligartede udvalg af nominelle spændinger for elektriske komponenter er antallet af mulige kombinationer af indgangs- og udgangsspændinger uoverskueligt, især fordi spændingsomformning mellem ind- og udgangsspænding tilbydes både opad, nedad og kun som stabilisering. De fleste jævnstrømsomformere arbejder ensrettet, dvs. fra indgang til udgang. Der anvendes dog også omformere med tovejsfunktion, især inden for drivsektoren.

Effektklasser: 250 W; 400 W
Særlige egenskaber:

  • Bredt og ultrabredt indgangsområde
  • Temperaturområde -25...+70 °C (PCMD)
  • Isolationsspænding op til 4 kVAC
  • Lille størrelse
  • Høj pakningstæthed
  • Plast- eller metalhus

Produktforespørgsel  

Flere produkter i området Jævnspændingsomformer

DC/DC-omformere til gulvtransportørteknik (PCMDNI300)

Med PCMDNI300-serien præsenterer MTM Power en generation af DC/DC-konvertere uden galvanisk adskillelse som decentral strømforsyning i køretøjsapplikationer. Det brede in...

Jævnspændingsomformer (PMDS30 24S05 U-VT)

De kompakte DC/DC-konvertere i PMDS/PCMDS30-serien er velegnede til PCB- og chassismontering. De er designet i strømmatet push-pull-teknologi. Fordelene ved dette kredsløbskoncept er brede indgangs...

Jævnspændingsomformer (PCMGS14 110S24)

DC/DC-konverteren med 14 W er designet i overensstemmelse med EN 50 155 til applikationer inden for jernbane- og transportteknologi med lave effektkrav.

Særlige egenskaber<...