Katalog

Düsterloh Fluidtechnik GmbH

Düsterloh Fluidtechnik GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Düsterloh Fluidtechnik GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Tilbage til listen

Pneumatisk starter af Düsterloh Fluidtechnik GmbH

Produktforespørgsel  

Düsterloh pneumatiske startere bruges til at starte dieselmotorer og turbiner. De består i det væsentlige af en gearmotor, et enkeltsporet drev med reduktionsgear og en ventilkombination. Da gearmotoren udvikler sit højeste drejningsmoment ved løsrivning, er den særlig velegnet til start af dieselmotorer. Düsterloh pneumatiske startere kan betjenes med luft eller gas. De er uafhængige af elektrisk energilagring, vedligeholdelsesfri og eksplosionssikre.

Den tilgængelige serie opnår drejningsmomenter, målt ved starthjulet, på op til 510 Nm ved et arbejdstryk på 15 bar. For højere startkræfter kan to startere drives parallelt. Der findes et sikkerhedskredsløb til dette formål, som kun tillader, at dieselmotoren startes, når begge starters tandhjul er helt i indgreb i dieselmotorens tandhjul.

Produktforespørgsel  

Flere produkter i området Trykluftstarter

Pneumatisk starter (PS 24/20 - 32/20 )

Startprocessen foregår ved gradvis åbning af en selvlukkende ventil eller hovedventil, som normalt er monteret direkte på starteren.

Trykbelastningen af indgrebskolben forårsager en aksial...

Pneumatisk starter (PS HY, 61/20 - 2360 )

Med denne serie er det tilstrækkeligt med en startimpuls (manuelt, pneumatisk fjernstyret, elektrisk eller nødbetjening). Startprocessen udføres derefter automatisk. Et specielt konstrueret timingssys...