Katalog

Düsterloh Fluidtechnik GmbH

Düsterloh Fluidtechnik GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Düsterloh Fluidtechnik GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Tilbage til listen

Bremser med flere skiver af Düsterloh Fluidtechnik GmbH

Produktforespørgsel  

Til sikker fastholdelse af statiske belastninger kan vores hydrauliske motorer og motor-gearkasse-kombinationer desuden udstyres med en fjederbremse med flere skiver. Bremsen åbner, når der påføres tryk på styreledningstilslutningen. Det maksimale fastholdelsesmoment opnås ved fjederkraft, når styreledningen er trykløs. Der skal skelnes mellem bremsetyperne LBD og FL:

Bremserne af typen LBD udgør en enhed med motoren. De er grundlæggende konstrueret til det størst mulige motordrejningsmoment. Bremsernes tilslutningsmål er identiske med de tilhørende motorers, så bremserne kan let eftermonteres, hvis det er nødvendigt. De omfatter overfladebehandlede indvendige dele og et særligt tætningssystem, hvorfor disse bremser også kan drives med flammehæmmende trykvæsker som f.eks. HFC.

Til montering på et planetgear anvendes standardiserede monteringsdele. Bremser af FL-typen danner i princippet en enhed med det pågældende gear. Den hydrauliske motor monteres også på bremseindgangen ved hjælp af standardtilbehør. Valget af bremser afhænger af gearstørrelsen og det respektive holdemoment.

Produktforespørgsel