Katalog

Arno Arnold GmbH

Arno Arnold GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Arno Arnold GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Tilbage til listen

Teleskopbælge (Classic) af Arno Arnold GmbH

Produktforespørgsel  

Som opfinder af bælgen har Arno Arnold et omfattende kendskab til bælge. Det blev meget tidligt klart, at i situationer, hvor der opstår mange spåner, forbedrer en ekstra beskyttelse af bælgene deres funktion og holdbarhed. Vi udviklede derfor ekstra teleskopiske plader, som danner et lukket dæksel på den øverste overflade. De kombinerer fordelene ved en bælg, f.eks. uigennemtrængelighed for væsker og støv, med fordelene ved et teleskopisk ståldæksel, f.eks. beskyttelse mod varme og skarpe spåner.

Teleskoppladerne er fremstillet af rustfrit stål og er udformet på en sådan måde, at de har en effektiv øjeblikkelig afbøjningseffekt. Afhængigt af den tilgængelige plads kan pladerne monteres, så de er bevægelige eller faste på plads. Da det er særlig vigtigt, at metalpladerne danner en tæt forsegling på forsiden, anbefaler vi, at der anvendes vores patenterede pladesystem på bagsiden. Disse skaber modtryk, hvilket betyder, at de teleskopiske plader giver en spaltefri tætning på den side, der er udsat for påvirkning fra spåner.

Produktforespørgsel  

Flere produkter i området Teleskopbælge

Rundfoldebælge (Rondet)

Rondet runde bælge bruges overalt, hvor der skal sikres mobilitet, f.eks. til spindler og samlinger.

De giver pålidelig beskyttelse mod kraftig tilsmudsning i alle de materialer, der tilbyd...

Loftsafdækning (Roover)

Tagafdækninger er velegnede til beskyttelse mod hvirvlende spåner.

De kan eftermonteres på bagvægge, der er udstyret til dette formål. Forskellige åbningsmekanismer gør det muligt at læsse...

Medicinske løsninger

Betræk i form af bælge eller rullebetræk til f.eks. ambulancer, operationsborde eller forflytningssenge.

Når man designer og fremstiller Arnold-beskyttelsesovertræk til medicinsk teknologi,...

Bælge til lineær styring

ARNO ARNOLD fremstiller lineære bælge til alle de gængse producenter i standardprofiler, i alle specialmål og geometrier.

Mere information fås på forespørgsel.

Bælge til løftebord

Til løftebælge i montagelinjer anbefaler vi en visuel indikation af den løftede position ved hjælp af den gule sidebeskyttelse i hver fold. Alle muligheder er tilgæn...