Katalog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Tilbage til listen

Friledningskomponenter af PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Produktforespørgsel  

Vores isolatorer til konstruktion af luftledninger udsættes dagligt for store mekaniske belastninger: Tårnene til transport af elektrisk energi kan være op til 500 meter fra hinanden, hvilket betyder, at isolatorerne skal bære tunge ledninger. De skal også kunne modstå disse kræfter i flere årtier uden at miste noget af deres driftssikkerhed.

Skræddersyede isolatorer til enhver anvendelse
Det er kendetegnende for PFISTERERs isolatorer, at de kan skræddersys til ethvert behov. Hvad betyder det? Vores produkter er ikke masseproducerede standardløsninger, de er designet præcist til at opfylde eksisterende klimabaserede, miljømæssige og belastningsmæssige forhold.

Komplette isolatorstrenge: Planlagt, testet og produceret af PFISTERER
PFISTERER har over 40 års erfaring som pioner inden for isolatorer af silikonekompositmaterialer, hvilket omfatter design og produktion af komplette isolatorstrenge. Til mere komplicerede projekter tilbyder vi end-to-end-løsninger fra en enkelt kilde baseret på en omfattende rådgivnings- og planlægningsservice samt simuleringer og tests i vores egne laboratorier.

Vibrationsdæmpning øger driftssikkerheden og levetiden
Vores vibrationsdæmpende afstandsstykker og Stockbridge-dæmpere er særligt effektive til at reducere ledningslinjesvibrationer forårsaget af vinden. Takket være deres optimerede design reducerer de æolske vibrationer og svingninger under spændet til et minimum. Som følge heraf kan ledningen drives sikkert i hele dens levetid. Vi tilbyder også forskellige vibrationsoptagere og udfører vibrationsundersøgelser som den ultimative måde at teste dæmpningssystemer på eller identificere kilden til lederskader på.

Produktforespørgsel  

Flere produkter i området Friledningskomponenter

Tilslutninger til luftledninger (LIKE Bushings)

LIKE-bøsninger fra PFISTERER er en gennemprøvet teknologi til enpolede udendørs forbindelser fra gasisoleret koblingsanlæg (GIS) til luftisoleret koblingsanlæg og luftledninger. Kunder og OEM'er over...