Katalog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Tilbage til listen

Højstrømskontaktforbindere (PLUG) af PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Produktforespørgsel  

Der er en stadig større efterspørgsel efter plug-in-løsninger til tilslutning af generatorer, transformere og omformere i lav- og mellemspændingsområdet. Disse forbindelser skal være holdbare, vedligeholdelsesfrie, omkostningseffektive og nemme at installere. Alle disse kriterier opfyldes af PLUG-systemet fra PFISTERER, og derfor er det blevet en uundværlig del af moderne tognet og vindkraftværker. PLUG-systemet forener vores omfattende erfaring inden for kontaktteknologi med de krav, som moderne industristandarder stiller til produktion og driftssikkerhed.

Sikre kontakter - selv under ekstreme forhold
Et af kendetegnene ved PLUG-systemet er dets enkle opbygning. Kontaktmaterialer af høj kvalitet kombineret med gennemprøvede kontaktdesigns og funktionslag giver kraftreserver og en usædvanlig høj kortslutningsstyrke. PFISTERERs gennemprøvede linjekontaktteknologi med flere forbindelser garanterer holdbarhed og konstant høj kvalitet til kraftoverførsel i aluminium- og kobberledere. Den sofistikerede kodning sikrer, at hvert stik kun kan tilsluttes til den tilsvarende stikkontakt.

Op til 50 % mindre plads
PLUG reducerer tilslutningerne til en enkelt stikløsning. Som følge heraf sparer ingeniørerne tid selv under den første installation - en væsentlig faktor i banebrydende masseproduktion. Du behøver ikke længere at bekymre dig om nedetid under driften, da komponenterne kan udskiftes på kort tid. Desuden hjælper PLUG dig også med at spare på pladsen i forbindelse med konstruktionen. I stedet for at have brug for en typisk klemkasse kan de kompakte PLUG-stikdåser indbygges direkte i dine systemkomponenter.

Kunderne nyder godt af vores mangeårige praktiske erfaring
PLUG-forbindelser er universelle og kræver ikke, at dit system skal opfylde bestemte krav. De er blevet testet i henhold til både internationale og kundespecifikke standarder og omfatter løsninger til alle afskærmede og ikke-afskærmede kabler i klasse 2 og 5. Ud over vores standardsortiment udvikler og tester eksperterne her hos PFISTERER også skræddersyede produkter til vores kunder. Vores portefølje tilbyder alt, hvad du har brug for til komplette systemer, herunder test og certificering.


PLUG i numre:
Spænding: 1 kV AC til 4,4 kV AC
Strømstyrke: 400 A til 1.250 A
Ledertværsnit: 70 - 240 mm²
Ledermateriale: Kobber, aluminium

Fordele:
  • Konstant høj kontaktkvalitet - ingen rustkrybning
  • Korte installations-, test- og driftsstoptider
  • Standard for moderne serieproduktion
  • Strømreserver i tilfælde af en fejl
  • Kodning forhindrer tilslutningsfejl
  • Universel anvendelse

Produktforespørgsel  

Flere produkter i området Højstrømskontaktforbindere

Stik til elektriske erhvervskøretøjer (HCV8)

3-polet, lige stik med en skrue som låsemekanisme
HVC8 er et stik til højstrømsanvendelser. Det robuste design og materialer af høj kvalitet muliggør pålidelig drift af elmotorer, generatorer...