Katalog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Tilbage til listen

Tilslutningsterminal til distributionstransformatorer (2DIREKT) af PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Produktforespørgsel  

En sikker energiforsyning er baseret på funktionelle forsyningsnet, der består af en række pålidelige enkeltkomponenter. Dette er en af grundene til, at energileverandører i stigende grad investerer i transformerterminaler, når det gælder tilslutning af fordelertransformere. Al vores erfaring inden for kontaktteknologi fra de sidste næsten 100 år er gået ind i hver enkelt 2DIREKT terminal sammen med vores innovationer for enkel og sikker installation.

Én terminal til alle applikationer
Det kompakte og sofistikerede design giver mulighed for to tilslutningsmuligheder - ledningerne kan enten tilsluttes parallelt eller forskydes 90°. Det patenterede tilslutningssystem beskytter ledningerne mod skader og garanterer et konstant kontakttryk i hele levetiden.

2DIREKT erstatter mindst to komponenter
Transformatorterminalen tilsluttes ganske enkelt direkte til distributionstransformatoren. Dette udelukker enhver installationsfejl og forhindrer risikoen for skader på transformeren. Og det er ikke kun fordi 2DIREKT betyder, at kabelsko, kabelklemmer, bøsninger og bolte ikke længere er nødvendige. 2DIREKT reducerer også antallet af kontakter og dermed de potentielle fejlkilder i forhold til konventionelle konstruktioner.

2DIREKT: Imponerende, banebrydende stationsdesign
Med 2DIREKT tilbyder PFISTERER et komplet system med en række sofistikerede tilbehør, herunder skruejordingspunkter og beskyttelseshætter til indendørs og udendørs brug. Det samlede system er berøringssikkert og beskytter personer, driftsmateriel og endda små dyr.

2DIREKT opfylder mere end alle krav til stationsinstallation både nu og i fremtiden. Ud over sit standardprogram tester og udvikler PFISTERER også kundespecifikke løsninger. Og: Vi tilbyder universelle tilslutningsløsninger til lav- og mellemspændingsapplikationer fra én enkelt kilde.

2DIREKT i tal:
Spænding: 1 kV
Strøm: 4.000 A
Ledertværsnit: 16 til 400 mm²
Ledermateriale: Aluminium, kobber

Fordele:
  • Lederen kan tilsluttes lodret og/eller vandret
  • De enkelte ledninger er ikke afskåret
  • Beskedent pladsbehov
  • Egnet til indendørs og udendørs brug
  • Installation med standardværktøj, ingen kompression nødvendig
  • Berøringssikker universalløsning

Produktforespørgsel