Katalog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Tilbage til listen

Forbindelsesdele med trinløse afskæringsbolte (SICON) af PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Produktforespørgsel  

Boltede stik er sikre, omkostningseffektive og nemme at installere. Det er ikke underligt, at deres popularitet bliver ved med at vokse. SICONs boltede stik er baseret på vores omfattende ekspertise inden for kontaktteknologi. Innovationer, som f.eks. vores afskærende bolte med uendelig justering, kombinerer tekniske og praktiske fordele for maksimal kontaktkvalitet.

Erfaring og innovation for den bedste kontakt
Takket være vores patenterede, trinløse afskæringsbolte har installationen aldrig været nemmere. De sikrer, at enhver leder (uanset om den er af kobber eller aluminium, massiv eller snoet, rund eller sektorformet) forbindes så effektivt som muligt, og garanterer, at teknikeren føler sig sikker på, at installationen er lykkedes. Enestående: SICON-stik kan anvendes med det samme og isoleres uden yderligere tilpasning.

Én SICON erstatter 98 kompressionsforbindelser
I modsætning til kompressionsteknologi er SICON-forbindelseselementerne betydeligt mindre i sortimentet. I stedet for at have brug for en muffe til hver leder tilbyder vi otte standardvarianter, hvilket betyder, at ingeniørerne er rustet til alle eventualiteter på byggepladsen. Det aflaster lagerfaciliteter og transportprocesser enormt meget. SICON-forbindere monteres ved hjælp af en standard-ratchet med sekskantet bit, så der er ingen grund til at pakke dit presseværktøj.

Produktforespørgsel