Katalog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Tilbage til listen

Kabelmuffer af PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Produktforespørgsel  

Uanset om den bruges i en koblingsstation, i et HV-jordingskabel eller i en offshore-applikation, skal en kabelforbindelse først og fremmest være holdbar og sikker. Med samlingerne i IXOSIL- og CONNEX-produktserierne tilbyder vi den ideelle løsning til enhver forbindelse fra 72 kV til 550 kV. Til permanente eller midlertidige installationer og testcentre, som en plug-in eller indbygget løsning, med silikone- eller SF6-gasisolering eller som en kompakt støbeharpiksforbindelse, der er to tredjedele lettere.

Forbindelser til permanente højspændings- og jordingssystemer
IXOSIL's produktportefølje omfatter slip-on-forbindelser til hele spændingsområdet fra 72 kV til 550 kV - herunder forskellige afskærmningsmuligheder, med og uden bonding- eller jordingskabler. IXOSIL-samlinger er vandafvisende og fås med massivt metal-, plast- eller krympehus. Vores gennemprøvede slip-on-teknologi sikrer sikker installation og holdbare forbindelser.

Hurtig installation: Plug-in CONNEX-forbindelser op til 550 kV
Tørre, plug-in CONNEX-forbindelser giver brugerne mulighed for at reducere installationstiden betydeligt i midlertidige installationer eller offshore-projekter i vindmølleparker og på havplatforme, hvor man har kort tid. De er velegnede til permanente forbindelser, testinstallationer på transformere og gasisolerede koblingsanlæg (GIS) og midlertidige løsninger til både konduktør- og kraftværksbyggeri. Ud over enkle forbindelsesforbindelser tilbyder CONNEX også albuer og aftapningsforbindelser (T-forbindelser) samt gasfri støbeharpiksforbindelser op til 170 kV.

Støbeharpiks eller SF6
Plug-in støbeharpiks CONNEX-forbindelser op til 170 kV har i over ti år været en forenklet, gasfri løsning, et kompakt design og en letvægtsstruktur, der vejer op til to tredjedele mindre end konventionelle forbindelser. SF6-gasisolerede samlinger udvider spændingsområdet op til 550 kV, er vedligeholdelsesfri og op til 100 % vakuumkammertestet og er udstyret med en indbygget gastæthedsovervågning.

Fordele:
Samlinger til permanente og plug-in-forbindelser fra 72 kV til 550 kV
Kombinerer forskellige ledertyper (aluminium, kobber, stive eller fleksible)
Hurtig installation takket være tørre, plug-in kabelforbindelser, f.eks. til offshore-applikationer
Fås også som albuekoblinger op til 362 kV og tap-off-samlinger (T-samlinger) op til 245 kV
Isolator: Silikone i forbindelse med støbeharpiks eller SF6-gas

Produktforespørgsel