Katalog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Tilbage til listen

Aftagskobling til lavspændingsnetværk (ISICOMPACT) af PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Produktforespørgsel  

Strømforbindelser i hjemmet kræver høj driftssikkerhed, praktisk installation og god arbejdssikkerhed. Dette gør ISICOMPACT-stikket til en state-of-the-art-løsning - og det er der en god grund til. Da det gjaldt om at forbedre vores "kompakte stikforbindelse" (også kendt som SCK eller klemring), tilpassede vi vores teknologi til hjemmestrømsforbindelser i overensstemmelse med moderne standarder og krav til arbejde med strømførende ledninger. Og det med stor succes. I dag er ISICOMPACT-stikket en vigtig aktør i lavspændingsnettene.

Banebrydende standarder fra skaberen af husklemmen
Med skabelsen af den kompakte stikforbindelse i 1968 satte PFISTERER en ny standard inden for hustilslutningsteknologi. Siden da er der blevet installeret over 20 millioner stikforbindelser. Men efter 30 år var det på tide med en opdatering. Siden da er der blevet etableret arbejde under spændingsførende ledninger, hvilket har medført ændringer i kravene til arbejdssikkerhed under installationen; disse faktorer blev prioriteret, da det gjaldt om at udvikle ISICOMPACT-teknologien.

Ingeniører er imponeret over den enkle installation og det høje sikkerhedsniveau
ISICOMPACT etablerer alle kontakter til en 4-leders kabelforgrening ved hjælp af en enkelt skrueforbindelse. Når skrueforbindelsen strammes, etableres kontakten ved at gennembore isoleringen på hovedledningen og afgreningsledningerne. Når den nødvendige klemkraft er opnået, skæres skruen af og sikrer dermed en vellykket installation. Ved at yde beskyttelse mod kontakt og dermed mod elektriske farer er ISICOMPACT designet til arbejde med strømførende ledninger. Det er i øjeblikket den eneste kabelaftapningsforbindelse, der også opfylder de strenge krav i BSI 862 - et tysk dokument, der foreskriver en proces for arbejde under spænding uden yderligere personlige værnemidler og kræver, at LLW-elektrikere skal gennemgå en særlig uddannelse, og at netudbyderen skal godkendes.

Kunderne investerer i ISICOMPACT
ISICOMPACT-kabelaftagsstikket anvendes i øjeblikket af alle større energileverandører over hele linjen. Kompakt stikteknologi bliver i stigende grad overflødig. Ingen anden virksomhed har formået at nå samme standard som den patenterede ISICOMPACT-teknologi, selv efter næsten ti år på markedet. ISICOMPACT-kabelaftagningsforbindere er typetestet i henhold til de gældende standarder. Desuden opfylder den en række kundespecifikke testkrav, og Pfisterer har planer om at udvide anvendelsesområdet.

Fordele:
  • Der skal ikke fjernes isolering fra lederen
  • Stødsikker beskyttelse mod elektriske farer
  • Patenteret skrueløsning med "indbygget momentnøgle"
  • Konstant driftssikkerhed
  • Reduceret varianternes rækkevidde på grund af stort anvendelsesområde
  • Ideel til arbejde i strømførende ledninger

Produktforespørgsel