Katalog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Tilbage til listen

Højspændingskabelsystemer af PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Produktforespørgsel  

Strømforsyning og -transmission har været en af PFISTERERs kernekompetencer i næsten 100 år. Vi leverer nøglefærdige højspændingskabelsystemer op til 245 kV som komplette systemkonfigurationer fra en enkelt kilde. Til dette formål påtager vores eksperter sig alle aktiviteter omkring kabelsystemet mellem termineringsboltpunkterne.

Overalt og hvor som helst og under ekstreme forhold
Især opsætning af kabelsystemer til offshoreplatforme er en sand test af en virksomheds færdigheder inden for kabelføring. Meget komplekse kabelafsnit skal føres i ekstremt snævre rum, i mange forskellige vinkler og på flere niveauer. Det kompliceres yderligere af, at dette arbejde skal udføres under en stram tidsplan, samtidig med at der skal udføres andre relaterede aktiviteter. PFISTERER klarer disse udfordringer ved at foretage en omhyggelig og præcis planlægning og ved at anvende specialister, der har opnået solid erfaring i branchen både ude på åbent vand og rundt om i verden.

Alt fra en enkelt kilde
PFISTERERs eksperter tager sig af alle ingeniøraktiviteter og styrer hele projektet. Fra kundekonsultation, til gennemførlighedsundersøgelser, til installation, idriftsættelse og endelig dokumentation, får vores kunder en komplet, fuld servicepakke. Vi griber kabelføringsprojekter an på en opgaveorienteret måde og samarbejder kun med etablerede firmaer. Montering og installation udføres i hele verden af vores eget personale og omfatter overvågning på stedet samt målrettet uddannelse. Alle godkendelsestests (AC'er) udføres i samarbejde med anerkendte testinstitutter.

Produktforespørgsel