Katalog

FLUX-GERÄTE GmbH

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

Tilbage til listen

Fadpumper (type 400) af FLUX-GERÄTE GmbH

Produktforespørgsel  

Tromme- og containerpumpe serie 400

Til udpumpning af væsker med lav viskositet fra forskellige beholdere

FLUX tromle- og beholderpumper er altid en "dobbelt handling" bestående af motor og pumpe. Begge komponenter kan variere meget fleksibelt. F.eks. kan forskellige pumper drives med den samme motor. Ideel til pålidelig pumpning af forskellige væsker med lav viskositet - inkl. særligt aggressive og letantændelige væsker. På grund af deres lave vægt kan pumperne let transporteres fra container til container. Den nemme håndtering af motor og pumpe holder omstillingstiden kort.

Pumpe F 424 / FP 424
Tætningsløs i det medium område

Den tætningsløse pumpe F/FP 424 er ideel til overførsel af forskellige lavviskøse, også aggressive medier. Den er velegnet til medier, der flyder hurtigt og hverken binder, krystalliserer eller er slibende. Med denne pumpe kan du tømme tromler, IBC'er og også bassiner. Særligt kendetegn, som kun findes hos FLUX: Den særlige konstruktion med spiralformet styreleje i inderrøret forhindrer uønskede aflejringer i pumpen og forlænger levetiden betydeligt. Pumpen fås i rustfrit stål, polypropylen eller polyvinylidenfluorid. F/FP 424 i rustfrit stål kan også anvendes i eksplosionsfarlige områder.

Pumpe F 425 / FP 425
Til tømning af tromler med 99,98 % tømning

Med F/FP 425 er der mindre end 0,05 l restmængde tilbage i en 200 l tromle, altså maksimalt 0,02 %. Pumpen har en integreret tilbagestrømningsventil, som er let at lukke, inden pumpen tages ud af beholderen. Dermed forhindres tilbagestrømning af mediet i pumpen. Dette muliggør en optimal udnyttelse af særligt dyre medier og sparer ekstra rengørings- og bortskaffelsesomkostninger ved håndtering af problematiske medier. Pumpen fås i rustfrit stål, polypropylen og hastelloy C. I rustfrit stål og hastelloy C kan pumpen F/FP 425 også anvendes i eksplosionsfarlige områder.

Pumpe F 427 / FP 427
Kan skilles helt ad

Pumpen F/FP 427 er ideel til hygiejniske anvendelser og er velegnet til at transportere medier ud af tromler, IBC'er og andre beholdere. Den kan nemt og hurtigt skilles ad til rengøring/sterilisering og kan skilles helt ad til de enkelte dele. Pumpen har minimale døde punkter. Drivakslen, det indre og det ydre rør er fremstillet af rustfrit stål (316 Ti hhv. 1.4581). Pumpen fås også som FOOD- og 3A-certificeret version og overholder internationale sikkerhedsstandarder.


Pumpe F 430 / FP 430
Med mekanisk tætning

Den universelle F/FP 430-pumpe kan anvendes til forskellige medier og er velegnet til transport ud af tromler, IBC'er eller tanke. På grund af konstruktionen med mekanisk tætning kan pumpen nemt og hurtigt skilles ad i sine to hovedkomponenter. Dette giver mulighed for god rengøringsvenlighed. Særligt kendetegn, kun hos FLUX: Det indre rør er forstærket med en metalkerne på plastmodellerne (PP og PVDF). Dette muliggør altid fuld funktion af den mekaniske pakning. På denne måde forhindres lækage og unødvendigt slid i hele driftstemperaturområdet. Desuden giver det den højeste stabilitet og gør nedsænkningslængder på op til 3 000 mm mulige. Udgaverne i rustfrit stål og hastelloy C er exbeskyttede. Udgaven i rustfrit stål fås også som FOOD-certificeret udgave.

Pumpe F 430 TR
Til tørinstallation / vandret anvendelse

Den horisontale pumpe F 430 TR er ideel til transport af medier fra IBC'er, tanke og andre beholdere med lavt niveauudløb. F.eks. hvis en tank ikke er tilgængelig fra toppen, eller hvis de rumlige forhold ikke tillader brug af en vertikal pumpe. Til rengøring kan pumpen nemt og hurtigt skilles ad i sine to hovedkomponenter. Pumpen fås i rustfrit stål eller polypropylen. Udgaven i rustfrit stål kan også anvendes i farlige områder.

Produktforespørgsel  

Flere produkter i området Fadpumper

Excentersnekkepumpesæt til industrien, op til 30.000 mPas (VISCOPOWER F 570)

Forsamlet progressiv kavitetspumpesæt med progressiv kavitetspumpe VISCOPOWER F 570 og planetgear til industrielle anvendelser til pumpning af tynde til mellemviskøse medier op til 30.000 mPas ud a...

Pumpesæt til fødevarer og lægemidler op til 25.000 mPas (VISCOPOWER F 570)

Færdigmonteret progressiv kavitetspumpesæt med progressiv kavitetspumpe VISCOPOWER F 570 og planetgear til fødevarer og lægemidler til at pumpe tynde til mellemviskøse medier op til 25.000 mPas ud af...

Fadpumper

Tromme- og containerpumper
Til pumpning af væsker med lav viskositet i forskellige beholdere

FLUX tromle- og beholderpumper er velegnede til pumpning...

Fadpumper (JUNIORFLUX / COMBIFLUX)

For mindre mængder
Tromlepumper JUNIORFLUX/COMBIFLUX

De små tromlepumper JUNIORFLUX og COMBIFLUX er særligt velegnede til påfyldning af forholdsvis sm...

Fadpumper

Præmonteret pumpesæt til 99,98 % tømning af tromler. På grund af integreret tilbagestrømningsstop er det muligt at få mindre end 0,05 l restmængde i 200 l tromle. Til pumpning af tynde medier ud af...