Katalog

Borrmann Brenner Berlin GmbH

Borrmann Brenner Berlin GmbH

Borrmann Brenner Berlin GmbH

Tilbage til listen

Gasregulator af Borrmann Brenner Berlin GmbH

Produktforespørgsel  

Sikkerhedsregulator/R

Regulatorer har til opgave at holde udgangstrykket konstant inden for de angivne grænser, uanset svingninger i indgangstrykket og ændringer i flowhastigheden. Sikkerhedsanordningen til brud på slangen giver en begrænsning af flowhastigheden.

Slangebrudssikring/S (over jorden)

Slangebrudsikringen er en sikkerhedsanordning, der automatisk lukker gasudløbet, hvis en bestemt flowhastighed overskrides (f.eks. i tilfælde af slangebrud). Ved drift af udstyr på byggepladser fra beholdere med et volumen på over 1 I og en slangelængde på over 40 cm er slangebrudssikringer påkrævet over jordniveau i overensstemmelse med bestemmelserne om forebyggelse af ulykker. Slangebrudssikringen er tilsluttet efter regulatoren.


Sikkerhedsregulator med integreret slangebrudssikring/RS (over jordniveau)

Slangebrudssikringen er en integreret del af regulatoren.
Sikkerhedsregulator med integreret tæthedsprøvning og slangebrudssikring/RDS (under jordniveau)
Ud over en slangebrudssikring er der også installeret en tæthedsprøvning i regulatoren, hvormed hele forbrugssystemet nødvendigvis testes for tæthed før opstart. Tæthedsprøven omfatter hele rørnettet, herunder tilslutningerne på ind- og udløbssiden samt enhedsventilen. Denne sikkerhedsfunktion opnås med kommercielt tilgængelige, standardiserede slanger og tilslutninger. Forordningen om forebyggelse af ulykker (BGV D34) kræver regulatorer med integreret tæthedsprøvning og slangebrudssikring med en nominel værdi på op til 1,5 kg/h (RDS) eller lækagegassikkerhedsanordninger* til tilslutning til væskegasdrevne værktøjer, der anvendes under jordoverfladen, f.eks. i kabelbyggeri.
*Lækagegassikkerhedsanordninger lukker udelukkende for gasforsyningen i tilfælde af slangebeskadigelse. De fungerer med en speciel dobbelt slange og specielle tilslutninger.

Produktforespørgsel