Katalog

Systea GmbH

Tilbage til listen

Facade understrukturer (KU35 NVA/VA) af Systea GmbH

Produktforespørgsel  

Profilsystem til skjult fastgørelse af metalkassetter og aluminiumskompositplader i lodret retning.

Et underbygningssystem baseret på KU35 NVA/VA består af lodrette T- eller top hat-profiler, vægbeslag og valgfrit tilbehør. De L-formede vægbeslag er - alt efter deres termiske belastning - fremstillet af aluminium, rustfrit stål eller glasfiberforstærket polyamid, U-formede vægbeslag af aluminium eller rustfrit stål.

Bærerprofilet er udformet således, at det har en føringsskinne til optagelse af en skyder med eller uden bolte, som først monteres endeligt efter montering af kassetten.

Den nøjagtige placering af bolten/ophængning af den kan stadig bestemmes på byggepladsen under monteringen af kassetten. Dermed er det ikke nødvendigt at opstille støtteprofiler på en besværlig måde.

Støtteprofiler forbindes med vægbeslag ved hjælp af nitter eller skruer. I den forbindelse optager glidende punkter horisontale (vind) belastninger og faste punkter horisontale og vertikale belastninger (dødlast). Der opnås en tvangsfri samling ved glidepunkterne i lodrette langsgående huller. Der tildeles et fast punkt pr. bæreprofil.

Vægkonsoller kan som ekstraudstyr forsynes med en monteringshjælp, der muliggør fastgørelse og fastholdelse af bæreprofilet, for at gøre arbejdet lettere.

Termostopelementer fås som termisk opdeler for at minimere kuldebroer.

Udkragninger på op til 480 mm.
Materiale EN AW-6063 T 66

Aluminium T-profiler
T 90/60 (profil nr. 782-T)

Aluminium Tophat-profil
22/60/50/60/22 (profil nr. 782)

Slidere og ophæng
Slidere med bolte (aluminium)
Slidere uden bolte (aluminium)
QRail ophæng

Produktforespørgsel  

Flere produkter i området Facade understrukturer

Profilsystem til synlig fastgørelse (ALWI-S)

Profilsystem til synlig fastgørelse af beklædningsplader i stort format, f.eks. af fibercement, aluminiumkompositplader eller HPL.

Et underbygningssystem baseret på ALWI-S...

Profilsystem til synlig fastgørelse (ALKAPO)

Profilsystem med lukket overspænd til synlig fastgørelse af store facadeplader, f.eks. af fibercement, aluminiumkompositplader eller HPL.

ALKAPO giver ved hjælp af kasseformede bæ...

Facade understrukturer (UKLA)

Profilsystem til synlig fastgørelse af store og små keramiske facadeplader, f.eks. i størrelserne 40 x 40 cm eller 60 x 60 cm, med konsoller.

Et underbygningssystem baseret...

Facade understrukturer (ALHO)

Profilsystem til synlig fastgørelse af små og store beklædningsmaterialer af træ samt facadebeklædningsplader, f.eks. af fibercement, aluminiumkompositplader eller HPL, på lodrette træstøtt...

Facade understrukturer (Beta Universal II (visible fixing))

Underkonstruktionssystem uden kuldebroer til synlig og skjult fastgørelse af facadeplader i stort format.

BETA Universal II-underkonstruktionssystemet uden kuldebroer bestå...