Katalog

Systea GmbH

Tilbage til listen

Vægbeslag af Systea GmbH

Produktforespørgsel  

Sikkerhed og energieffektivitet - SYSTEAs underbygningssystemer tilbyder mere end blot sikker støtte.

Gennem vores kontakt med branchen kender vores systemer kravene fra arkitekter og designere, planlæggere og facadeinstallatører. Sammen med vores meget kompetente tekniske præstationer udmærker vores systemer sig på denne måde ved effektiv og økonomisk montage og installation.

Vægkonsollerne spiller en vigtig rolle i specifikationen af enhver nedhængt bagudventiel facade. Vores mange profilsystemer kan kombineres med vægbeslag af aluminium, rustfrit stål eller glasfiberforstærket polyamid for at skabe en lang række løsninger og dermed opfylde alle krav til design, brandbeskyttelse og energieffektivitet.

Aluminium L-formede vægbeslag:
Ikke-brandfarlige vægbeslag af aluminium fremstillet af legeringen EN AW-6063 T66 har en medium varmeledningsevne (klasse D til H). De fås i længder fra 40 mm til 320 mm og anvendes til fastgørelse på beton/murværk eller til træ/metalrammer

  • U-formede vægbeslag i aluminium:
Disse ikke-brændbare vægbeslag af aluminium fremstillet af legering EN AW-6063 T66 har medium varmeledningsegenskaber (klasse B til F). De fås i længder fra 40 mm til 180 mm og anvendes til fastgørelse på beton/murværk eller til træ/metalkonstruktioner.
  • L-formede vægbeslag i rustfrit stål: Ikke-brandbare vægbeslag i rustfrit stål fremstillet af legering EN 10088-2; 1.4162 har en lav varmeledningsevne (klasse A+ til B). De fås i længder fra 120 mm til 400 mm og anvendes til fastgørelse på beton/murværk eller til træ/metalrammer. De er velegnede til Passivhaus-konstruktionsmetoden.
  • U-formede vægbeslag i rustfrit stål: Disse ikke-brændbare vægbeslag i rustfrit stål af legering EN 10088-2; 1.4162 har en lav varmeledningsevne (klasse A+ til B). De fås i længder fra 60 mm til 300 mm og anvendes til fastgørelse på beton/murværk eller træ/metalrammer. De er velegnede til Passivhaus-konstruktionsmetoden.
  • TEKOFIX vægbeslag:Det næppe brandfarlige TEKOFIX-vægbeslag er fremstillet af den glasfiberforstærkede plast PA66, som har en meget lav varmeledningsevne (klasse A+ til A). Vægbeslaget fås i længder fra 100 mm til 350 mm og anvendes til fastgørelse på beton/murværk eller træ/metalrammer. De er velegnede til Passivhaus-konstruktionsmetoden.
Yderligere oplysninger

Produktforespørgsel