Katalog

Comet Yxlon GmbH

Comet Yxlon GmbH

  • ISO 9001:2015

Comet Yxlon GmbH

  • ISO 9001:2015

Tilbage til listen

CT-test af batterisystemer til e-mobilitet af Comet Yxlon GmbH

Produktforespørgsel  

Batteriet - hjertet i en elbil
I elbiler er batteriets ydeevne afgørende for hele køretøjets pålidelighed, rækkevidde og levetid. CT-inspektioner med Comet Yxlon CT-systemer understøtter både bil- og battericelleproducenter med pålidelige, højpræcise inspektionsdata, der hjælper med at reducere skrot i f.eks. masseproduktion. Computertomografi bruges til at inspicere råmaterialerne til battericellen såvel som de enkelte celler, cellerne pakket i et modul og modulerne forbundet til et batterisystem eller en batteripakke.

Effektivkvalitetssikring af battericeller
En af de største udfordringer i celleproduktionen er den høje kassationsrate. Da dette udgør en stor omkostningsfaktor, er det vigtigt at opdage defekte celler før videre forarbejdning. CT-inspektionssystemerne fra Comet Yxlon dækker en bred vifte af teknikker til ikke-destruktiv kvalitetssikring og metrologiske applikationer. Disse omfatter målinger af katode/anode-overhæng og test for urenheder og indeslutninger - de mest almindelige defekter i en battericelle.

Pålidelig CT-inspektion af batterimoduler
De meget snævre komponent- og forbindelsestolerancer samt de særlige krav til kontaktsvejsning gør stabling af battericeller til produktion af batterimoduler til en udfordrende opgave. Computertomografi med Comet Yxlon-systemer giver præcise inspektionsresultater til kvalitetsvurdering af cellestablens justering, husets svejsninger, celleforbindelsessvejsninger og fligsvejsninger. Desuden muliggør laminografi med Comet Yxlon overhængsmålinger af celler, der allerede er installeret i moduler.

Test af batterisystemer og -pakker med CT
Når batterimodulerne er samlet i et batterisystem, er de forbundet til systemhuset - normalt en metalstøbning - der fungerer som en køleplade. Comet Yxlon CT-testsystemer giver producenterne mulighed for at kontrollere denne forbindelse for at sikre, at alle komponenter er fuldt funktionsdygtige.

Produktforespørgsel  

Flere produkter i området CT-scannere

CT-scannere (FF85 CT)

  • Serie: FF-serien
  • Industri: Bilindustrien, elektronik, luft- og rumfart, videnskab og forskning, støberier, tilføjelse til produktion
  • Defektstørrelse: <1mm, >1mm

Mikro-CT-system (FF20 CT)

  • Serie: FF-serien
  • Industri: Biler, elektronik, rumfart, videnskab og forskning, halvledere, ekstra produktion
  • Defektstørrelse: <1µm, <50µm, <1mm, >...