Katalog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Tilbage til listen

Laboratorieplader (PCR twin.tec plate BioBased) af Eppendorf SE

Produktforespørgsel  

Vores Eppendorf twin.tec® PCR-plader er lavet til reproducerbare resultater af høj kvalitet i robotsystemer. De kombinerer ekstremt tyndvæggede polypropylenbrønde for optimal varmeoverførsel til prøven med robuste polykarbonatrammer for høj stivhed og geometrisk stabilitet.

Vores nye biobaserede plader åbner nye døre for at gøre laboratoriearbejde meget mere bæredygtigt uden at skulle revalidere eksisterende protokoller, når man skifter fra vores konventionelle plader.

De er lavet med polymerharpikser fra biobaserede vedvarende råmaterialer. Produktionsprocessen følger massebalancetilgangen, hvor fossile olier erstattes af andengenerations fornybare ressourcer (f.eks. affald og rester fra skovbrug, raffinering af vegetabilsk olie eller brugt madolie). De resulterende biobaserede polymerer er kemisk identiske med polymerer fremstillet af fossile olier. Det giver os mulighed for at tilbyde dig de samme fremragende tekniske egenskaber som vores konventionelle plader.

Vores produktionsanlæg er "ISCC PLUS"-certificeret af ISCC (International Sustainability & Carbon Certification).

Produkternes høje præcision er garanteret af det unikke design og den særlige fremstillingsproces. Hver enkelt plade er en højpræcisionskomponent i dit workflow, der sikrer optimal reproducerbarhed.

Takket være de lasergraverede lotnumre og udløbsdatoer er twin.tec Trace PCR-plader BioBased perfekte til komplekse analyser, automatiserede high-throughput-applikationer og regulerede workflows. De understøtter sporbarhed og dokumentation i forbindelse med audits.

Ud over high-throughput- og compliance-funktionerne har disse mikroplader også et laserindgraveret optisk guide-gitter og en OptiTrack®-matrix til hurtig justering af brønde under manuel pipettering.

Alle Eppendorfs plader kan fås med tilpassede stregkoder - du kan finde vores Barcode Wizard her.

Alle Eppendorfs twin.tec-plader er 'PCR-rene', dvs. de er blevet batch-testet af et uafhængigt og akkrediteret laboratorium og er certificeret fri for forskellige almindelige PCR-forureninger, herunder DNA, RNA, DNase, RNase og PCR-inhibitorer. Med disse mikroplader kan du have maksimal tillid til dine resultater.

Produktforespørgsel