Katalog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Tilbage til listen

PCR (Mastercycler® X40) af Eppendorf SE

Produktforespørgsel  

Eppendorf Mastercycler X40 fører din standard-PCR ind i en ny æra. Dens futuristiske design er parret med velkendt kvalitet. Den pålidelige aluminiumsbloks ydeevne er udviklet til fremragende temperaturhomogenitet. En 12-kolonne-gradient giver hurtig PCR-optimering. Programmer fra ældre Mastercycler-modeller kan nemt importeres. Brug programoverførselsfunktionen til at overføre protokoller fra andre cycler-modeller, så du kan komme i gang med det samme. Al programmering sker hurtigt, intuitivt og komfortabelt via en kemikaliebestandig touchscreen med glasoverflade og den veletablerede brugergrænseflade, der også bruges til Mastercycler X50. Håndtaget kan betjenes med én hånd, og SafeLid tilpasser sig automatisk til at lægge det perfekte tryk på dine prøver for at beskytte mod fordampning. Uanset om du bruger 0,1 mL, 0,2 mL rør og rørstrimler eller PCR-plader. Alle typer PCR-plader - med skørt, halvskørt og uden skørt - kan bruges.

Til overvågning og revisionsspor kan du forbinde Mastercycler X40 direkte til Visonize LabSuite, og ved at forbinde flere Eppendorf Visionize onboard-enheder kan du omdanne dit laboratorium til et digitalt laboratorium.

Alt sammen i en termocycler, der kun er lidt større end et stykke papir og kun vejer 7,25 kg.

Bæredygtighed er et must, og derfor sendes Mastercycler X40 i en stabil, beskyttende papkasse. Den korte manual, der følger med, er nok til at starte din PCR med det samme, og den fulde manual er tilgængelig som en digital version via en QR-kode på enheden.

Forbedring af ergonomi i hele laboratoriet

Ergonomi er langt mere end bare en "ergonomisk designet stol". Hos Eppendorf begyndte vi at optimere vores laboratorieudstyr med henblik på ergonomi i begyndelsen af 1970'erne.

I 2003 lancerede vi PhysioCare Concept® med fokus på ergonomisk væskehåndteringsudstyr, såsom vores pipetter.

I dag er Eppendorf PhysioCare Concept udvidet til at omfatte mange laboratorieprodukter, herunder PCR-cyklere. Vores mål er at tilbyde en holistisk løsning til at harmonisere arbejdsgangen i dit laboratorium med dit helbred og velbefindende.

For Eppendorf Mastercyler-serien betyder det:
' Ergonomisk designet låg-lukning
' Lavt støjniveau for bekvemme arbejdsforhold ved bænken
' Lille fodaftryk for at muliggøre placering i direkte armrækkevidde ved din bænk
' Standardiseret "brugergrænseflade-koncept" for intuitiv håndtering af enheder
' Guidet software til nem håndtering

Enkel, intuitiv dokumentation og sporing

eLabJournal® Electronic Lab Notebook tilbyder en intuitiv og fleksibel løsning til at dokumentere forskning og spore forskningsdata, herunder optimale PCR cycler temperaturer og resultater. Øg effektiviteten, når du dokumenterer, organiserer, søger i og arkiverer indsamlede data. Med de gratis eLabJournal-tilføjelser kan du udvide funktionaliteten i eLabJournal til et fuldt integreret Laboratory Information Management System.

Effektiv laboratorie- og apparatstyring med VisioNize® Lab Suite

Er du interesseret i at overvåge dine laboratorieapparater og modtage meddelelser, f.eks. om apparatalarmer? Et digitalt, forbundet laboratorium tilbyder endnu mere.

Få adgang til et modulopbygget udvalg af digitale tjenester, og vælg, hvad der passer til dit laboratorium. VisioNize Lab Suite tilbyder alt, hvad du har brug for som laboratorieleder eller forsker for at komme i gang med at administrere dit laboratorium digitalt med henblik på øget prøvesikkerhed, compliance-behov og vedligeholdelsesstyring.

Produktforespørgsel