Katalog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Tilbage til listen

Pipettespidser (epT.I.P.S.® BioBased) af Eppendorf SE

Produktforespørgsel  

Eppendorf epT.I.P.S.® BioBased i volumener på op til 1.250 µL åbner nye døre for at gøre laboratoriearbejdet meget mere bæredygtigt uden at gå på kompromis med forsøgsresultaterne. Ved at bruge andengenerations biobaseret polymer fremstillet af mindst 90 % vedvarende råmaterialer (f.eks. affald og rester fra raffinering af vegetabilsk olie eller brugt madlavningsolie) er det produktrelaterede CO2-fodaftryk for disse pipettespidser og filterpipettespidser blevet reduceret betydeligt. "Generelle kvalitetscertifikater" om overholdelse af standarder og generelle kvalitetskrav, produktspecifikke og batchspecifikke renhedscertifikater samt "ACT-certifikater" (uafhængig certificering af miljøpåvirkning fra My Green Lab) bekræfter den velkendte produktkvalitet, du kan forvente af Eppendorfs pipettespidser. Dertil kommer en bæredygtighedsfaktor, som vil betyde et betydeligt reduceret CO2-fodaftryk for dit laboratorium, når du bruger disse pipettespidser og filterpipettespidser regelmæssigt.

Ligesom vores fossile polypropylenspidser er disse spidser fremstillet efter ekstremt høje kvalitets- og renhedsstandarder og er designet til at dække alle de specifikke krav til dine prøver. EpT.I.P.S.® BioBased-pipettespidserne, ep Dualfilter T.I.P.S.® BioBased- og ep Dualfilter T.I.P.S.® SealMax® BioBased filterpipettespidser kræver mindre kraft at fastgøre og skubbe ud, mens de forsegler helt og perfekt supplerer dine Eppendorf-pipetter, med hvilke de danner et fuldt integreret pipetteringssystem, der giver maksimal præcision, nøjagtighed og reproducerbarhed. De supplerer dit workflow optimalt. Derudover hjælper de dig med at gøre dit laboratorium betydeligt mere miljøvenligt.
Siden forbrugsstoffer af glas blev fortrængt af oliebaserede forbrugsstoffer af plast, er de blevet uerstattelige i laboratorier over hele verden: De leverer de kvalitetsstandarder, der er nødvendige i stadig mere krævende forskning. Heri ligger den voksende udfordring med hensyn til bæredygtighed. Derfor fokuserer Eppendorf ikke kun på udviklingen af nye produkter, men også på nye, mere miljøvenlige materialer. Det er endda lykkedes os at finde en polypropylen baseret på fornyelige råmaterialer, som vi nu bruger til produktion af en ny generation af pipettespidser.

De biobaserede pipettespidser er ikke kun produceret af mere bæredygtige udgangsmaterialer, de fås nu også i en reload-variant, der opfylder de samme krav til renhed og sterilitet som konventionelle engangsracks. Denne reload-variant sparer op til 54% fossil plast sammenlignet med konventionelle stativer og reducerer mængden af laboratorieaffald betydeligt. De nye reloads passer perfekt ind i den velkendte epT.I.P.S.® Box 2.0.

Begge punkter - biobaseret råmateriale til pipettespidserne og markant reduceret brug af plast til reloads - bidrager således til en forbedret CO2-balance i laboratoriet og til reduktion af laboratorieaffald.

Produktforespørgsel  

Flere produkter i området Pipettespidser

Pipettespidser (epT.I.P.S.®)

Med epT.I.P.P.S. - det originale Eppendorf "Totally Integrated Pipetting System" - er spidserne optimalt tilpasset til Eppendorf-pipetterne og opfylder naturligvis også kravene i EN ISO 8655. Dette...

Tips til filtre (ep Dualfilter T.I.P.S.®)

ep Dualfilter T.I.P.P.S. filterspidser - Den ultimative beskyttelse af pipetter og prøver mod uønsket og ubemærket forurening fra aerosoler, dråber og stænk.

ep Dualfilter T.I.P.S.-filtersp...