Katalog

LK Metallwaren GmbH

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

Tilbage til listen

Opbygning af maskiner af LK Metallwaren GmbH

Produktforespørgsel  

Helst alt fra en enkelt kilde!

Uanset om det er til plast- eller metalforarbejdningssektoren, til miljø- eller kemisk industri: LK Metallwaren bygger præcis det anlæg, du har brug for til dine applikationer med dine individuelle krav i dit specifikke industrimiljø.

Du kan drage maksimal fordel af vores årtiers erfaring inden for anlægsteknik, hvis du får det komplette anlæg konfigureret og leveret af os - med systemkomponenter, der kommer fra vores produktion.

I denne sammenhæng tilbyder LK Metallwaren sine kunder alle systemer, der er nødvendige for realiseringen af alle relevante procestrin inden for vandbehandling. Det har den fordel, at vi kan koordinere de enkelte delsystemer optimalt - både dimensionelt og funktionelt - og forbinde dem via styresystemet. På den måde kan vi på bedste vis bevise for dig, at en totalløsning kan være meget mere end summen af de enkelte løsninger, der er integreret i den.

En totalløsning af høj kvalitet og med særlig lang levetid ned til mindste detalje skal ledsages af en passende servicepakke. Vi tilbyder det hele: testkørsel, montering, instruktion, vedligeholdelsesservice, reparation, drift, overvågning og selvfølgelig levering af forbrugsstoffer og reservedele!

Yderligere komponenter

  • Fjernovervågning og anlægsvisualisering
  • Visualisering af driftstilstande
  • Udlæsning af fejlmeddelelser via SMS eller e-mail

Produktforespørgsel