Katalog

LK Metallwaren GmbH

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

Tilbage til listen

Tangential separator af LK Metallwaren GmbH

Produktforespørgsel  

Trefaseseparation for højeste effektivitet

Driften af tangentialseparatorer i vandbehandling er designet til den forskellige strømningsadfærd og densitetsforskelle mellem vand, lette væsker og sedimenter. Simple separatorer adskiller sedimenterne fra væsken ved at synke. Ved at anvende centrifugal- og radialkræfter er tangentialseparatoren i stand til at adskille lette væsker og sedimenter (sidstnævnte op til en partikelstørrelse på 5 µm) samtidigt.

Den særlige effektivitet ved LK tangentialseparatorer er baseret på deres trefaseseparation, der består af let fase, rentvandsfase og sedimentfase, samt en dobbeltvirkende olieudtrækker. Det høje design tillader små fodaftryk, så udskilleren kan integreres selv på trange steder.

Derudover er LK tangentialudskillere ideelt egnet til forbehandling til efterfølgende filtrering eller yderligere vandbehandlingstrin; i denne funktion kan de normalt eftermonteres på eksisterende anlæg uden komplikationer. Dette er især en mulighed, hvis målet er effektivt at aflaste de efterfølgende procedurer. Sammen med letvæskeseparatoren sikrer tangentialseparatoren maksimal pålidelig adskillelse af tunge og lette faser - især i tilfælde af høje smudsbelastninger og medier, der er vanskelige at adskille.

Produktforespørgsel