Katalog

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Tilbage til listen

Instrumenter til tandpleje af Heimerle + Meule GmbH

Produktforespørgsel  

Keramisk instrumentsæt
Dette keramiske instrumentsæt er komplet med alle værktøjer og fås i to versioner: Enten med Kolinsky børste eller i versionen med den eksklusive N.era børste. Som med alle Smile Line-instrumenter består alle værktøjer af individuelle dele, der kan købes separat.

Waxing Instrument Sæt
Et komplet instrument sæt til dit voksearbejde, udstyret med eksklusive instrumenter fremstillet i Europa. Selvfølgelig kan disse redskaber også skilles ad, og de tilsvarende enkeltdele kan købes separat - en fornuftig investering!

Komposit-instrumentesæt
Ligesom alle instrumentesæt er også kompositsættet fuldstændig modulopbygget. Ud over de komplette instrumenter finder du også et enkelt håndtag til at skabe dit personlige yndlingsinstrument!

Micro-Vibes 2
Et multifunktionelt instrument i kuglepenstørrelse til blanding af keramiske materialer, komprimering af frie rum osv. Et excenter i mikromotoren giver mikrovibrationer for præcision og perfektion i delikat keramisk arbejde.
Fås i et sæt, med spateltilbehør, dobbeltspidstilbehør og batteri. 3 ekstra spateltilbehør kan bestilles som tilbehør i et sæt eller enkeltvis.

Implantatskruetrækkere
Skruetrækkersættet til implantater er udstyret med 8 forskellige skruetrækkere i standardlængde. Aluminiumskubben er anodiseret (natur), fås som ekstraudstyr også i sort anodiseret. Til personlig tilpasning kan skruetrækkerne bestilles med eller uden håndtag eller med træhåndtag; det er også muligt at udstyre terningen efter eget behov.

SIDEKICK
Implantatskruetrækkersættet SIDEKICK indeholder 9 modeller (hver i 3 længder), der er kompatible med de førende implantatsystemer på markedet.
Fås i "Basic"-versionen med et skruetrækkerhoved i standardlængde til hvert system (9 stk.) eller som "Master" med tre forskellige længder til hvert system (27 stk.).

Produktforespørgsel