Katalog

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Tilbage til listen

Electroplating systems af Heimerle + Meule GmbH

Produktforespørgsel  

Elektroformningsteknologi
Den enkleste måde at fremstille selvbærende metalrammer på gennem en elektrokemisk proces uden støbning, sintring og uden dyre investeringer i udstyr - det er sådan, vi forstår begrebet "elektroformning". Gramm Electroforming System (GES) giver så at sige "helt tilfældigt" meget æstetiske, præcise og reproducerbare resultater, som er bekræftet af anerkendte materialeforskere og klinikker.

Allerede i 1989 opnåede Gramm GmbH med GAMMAT 12, den første fuldautomatiske elektroformningsenhed, et stort gennembrud på dentalmarkedet. I de følgende årtier er der sket meget inden for tandteknologien og også i udviklingen af dentaludstyr. Maksimal økonomisk effektivitet med den lavest mulige investering samt præcision og biokompatibilitet blev mere og mere attraktivt for tandteknikeren, tandlægen og ikke mindst for patienten.

Vi tog gerne denne udfordring op, og elektroformningsteknologien har således etableret sig som førende på verdensmarkedet. I dag kan vi sige, at vi i fremtiden vil producere disse produktgrupper omkring elektroformningssystemet i vores egen virksomhed og dermed fortsætte det strålende triumftog inden for tandteknik. Det bedste ved det er, at hjertet i systemet stadig hedder GAMMAT®optimo 2!

Den nuværende enhed for GES GAMMAT®optimo 2 er veletableret i hele Tyskland af vores salgsrepræsentanter. Den ekstremt enkle betjening leverer perfekte resultater ved fremstilling af kombinerede proteser på zirconium, ædelmetal- og ikke-ædle metaller dentallegeringer med lavt guldbadforbrug. Den i apparatet integrerede genbrugsfunktion udarbejder selv de mindste guldrester - økonomisk, beregnelig, overbevisende!

Produktforespørgsel