Katalog

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Tilbage til listen

Højtydende plast til proteser af Heimerle + Meule GmbH

Produktforespørgsel  

Moderne højtydende harpikser til CAD/CAM-teknologi

Udvalget af produkter inden for tandteknik er nærmest eksploderet siden indførelsen af CAD/CAM-teknologien. Selv når det gælder akrylater til en lang række forskellige anvendelser, er udbuddet af emner og emner i form af emner og emner i form af emner enormt. der er imidlertid store kvalitetsforskelle, som ikke er synlige udefra, og som hovedsagelig skyldes fremstillingsprocessen.

Under hensyntagen til vores høje kvalitetsstandarder har vi besluttet at anvende termoplast af høj kvalitet fra DentalPlus GmbH på dette område. Vi har i mange år været forbundet med DentalPlus gennem sprøjtestøbningsprocessen, og vi har længe kendt materialerne i patronform og deres biokompatibilitet. Ved hjælp af en patenteret proces er det lykkedes DentalPlus at opfylde disse krav også i form af blanks. Konstant forskning og videreudvikling beviser den ekstreme homogenitet, den spaltefri pasningsnøjagtighed, den høje brud- og bøjningsstyrke samt farvestabilitet gennem mange år. "DentalPlus-plast" betyder også: højeste kropskompatibilitet og fysiologisk uskadelig, velafprøvet selv hos følsomme patienter, fremragende æstetik og langtidsholdbarhed - og naturligvis "Made in Germany"!

Anvendelsesområdet for højtydende akrylater i tandteknikken er ikke længere begrænset til midlertidige restaurationer. Hel- og delproteser, kroner og broer, skinner, modelstøbning og clasp-teknik, fuldt anatomiske langtidsprovisorier - vælg mellem Eldy Plus®, Polyan Plus®, Dentalos Plus® eller PMMA Economic Line afhængigt af indikationen.

Produktforespørgsel