Katalog

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Tilbage til listen

Zirkonoxidkeramik af Heimerle + Meule GmbH

Produktforespørgsel  

Udviklingen af zirkonoxid inden for CAD/CAM-materialer er steget hurtigt i de seneste år. Et af de vigtigste fremskridt er adgangen til nye, industrielt præfabrikerede materialer, som gør det muligt at øge kvaliteten gennem automatisering og opnå en høj reproducerbarhed. Zirkoniumdioxid har bevist sit værd inden for CAD/CAM-materialer. I dag står de for styrke og for meget høj æstetik.

Da vi ledte efter en partner, der kunne give os mulighed for at udvide vores portefølje til denne meget interessante sektor, fandt vi hos pritidenta® GmbH det, vi søgte. Ikke kun produkterne af høj kvalitet overbeviste os med det samme, men også virksomhedspolitikken er helt i overensstemmelse med Heimerle + Meule.

pritidenta® GmbH udvikler produkter til tandteknikere og tandlæger, der kombinerer høj æstetik med effektiv produktion og automatisering inden for CAD/CAM-sektoren. Målet er at tilbyde vores kunder en løsning af høj kvalitet til et rimeligt pris/ydelsesforhold. CAD/CAM-materialerne af dental zirkonoxid fremstilles udelukkende i Tyskland: "Made in Germany"!

Materialebeskrivelse
Alle priti®multidiscs ZrO2 er fremstillet af materialer af høj renhed. Den certificerede proces med uniaxial presning med efterfølgende isostatisk rekompression giver den højeste grad af sikkerhed. De stærkt komprimerede zirkonoxidprober garanterer en defineret sintringskrumpning samt perfekte fræsningsresultater og dermed grundlaget for et æstetisk højtkvalitets- og omkostningseffektivt resultat.

Produktforespørgsel