Katalog

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Tilbage til listen

Drejede og fræsede dele af Heimerle + Meule GmbH

Produktforespørgsel  

Hos Heimerle + Meule fremstiller vi drejede og fræsede dele af alle standard ædelmetallegeringer, der opfylder de højeste kvalitetskrav, og som i den forbindelse dækker et bredt udvalg af markeder. Vores omfattende knowhow omfatter fremstilling af præcisionsdele af ædelmetaller samt engangs og masseproducerede produkter til smykke- og urmagerindustrien, dele til luksussektoren og sidst men ikke mindst dele, der er designet til at klare de mest krævende industrielle applikationer.

Vores interne maskiner er udstyret med den nyeste dreje- og fræseteknologi. Dette, kombineret med vores team af mangeårige, erfarne medarbejdere, gør det muligt for os at opfylde de allerhøjeste krav til ædelmetalforarbejdningsindustrien og imødekomme alle vores kunders ønsker. Ved hjælp af den nyeste teknologi og kontrollerede fremstillingsprocesser leverer vi altid sofistikerede dele, der er perfekt bearbejdet helt ned til mindste detalje.

Innovative og samtidig omkostningseffektive løsninger er vores styrke - også når det drejer sig om komplekse krav til design og udførelse. Vores moderne kvalitetsstyringssystem og fremragende kundeservice er endnu et tegn på
Heimerle + Meules internationale ry som en kompetent partner. Alle vores produkter og tjenesteydelser opfylder de strengeste kvalitetsstandarder og underkastes løbende kvalitetskontrol. Vælg os som din kompetente og pålidelige partner!

Produktforespørgsel