Katalog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Tilbage til listen

Rør (BioBased) af Eppendorf SE

Produktforespørgsel  

Den nye generation af rør "Eppendorf Tubes® BioBased" er fremstillet af 90 % "bio-cirkulære", vedvarende baserede råvarer (genanvendt f.eks. fra madolieaffald og -rester) plus 10 % fossilt baserede råvarer. Disse rør i størrelserne 5,0 mL, 15 mL, 25 mL og 50 mL med skruelåg er således fremstillet af certificeret polypropylen baseret på vedvarende, genanvendte råmaterialer og kaldes "BioBased".

Det betyder, at Eppendorf ikke længere kun fokuserer på udvikling af nye produkter, men også på nye fremstillingsmaterialer. I overensstemmelse med konceptet "Reduce, Reuse, Recycle" er hovedmålet at fremstille polymerprodukter på en langt mere bæredygtig måde uden at gå på kompromis med den garanterede produktkvalitet og ydeevne, der er nødvendig i den stadig mere krævende forskning.

Forbrugsvareproduktionscentret i Oldenburg/Tyskland opfylder kravene i ISCC PLUS-certificeringssystemet (International Sustainability & Carbon Certification). Desuden er rørenes bæredygtighed certificeret af "My Green Lab®" med "ACT-certifikater" (Accountability, Consistency, Transparency).

Yderligere oplysninger

Produktforespørgsel  

Flere produkter i området Reaktionsbeholdere

Koniske rør 25 ml (Amber / Protein LoBind® )

Udskift det konventionelle koniske rør i din arbejdsgang og oplev de nye muligheder, som Eppendorf Conical Tubes 25 mL giver dig.

De sparer opbevaringsplads, reducerer risikoen for konta...

Reaktionsbeholdere (Eppendorf Tubes® 3810X)

Eppendorf Tubes® 3810X er nemme at åbne og lukke og har et praktisk, ergonomisk og pålideligt design, der kan betjenes med én hånd. Uanset om det drejer sig om prøveforberedelse, centrifugering...