Katalog

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Tilbage til listen

Målehjulssystemer af Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Produktforespørgsel  

Systemer til hastighedsmåling, positionsregistrering og længdemåling

Målehjulssystemer fra Kübler er den ideelle løsning til pålidelig hastighedsmåling, positionsregistrering og længdemåling i applikationer med lineære bevægelser. Disse registreres roterende via målehjulet med påmonteret encoder direkte på overfladen af det materiale, der skal måles, og konverteres til lineære data. Integrerede fjedre sikrer den nødvendige kontaktkraft mellem målehjulet og målefladen for pålidelig registrering af måleværdier.

Målehjulssystemer bruges til at registrere lineære bevægelser

Den lineære bevægelse (1) af et materiale, der skal måles, omdannes til en roterende bevægelse (2) af et målehjul (eller remskive eller tandhjul), der hviler på det.
En påsat inkrementel eller absolut enkoder (3) registrerer denne rotation og omdanner den til hastigheds-, positions- og afstandsværdier.
Målehjulssystemets lineære opløsning (mm) er resultatet af forholdet mellem målehjulets omkreds og enkoderens roterende opløsning (ppr).

Produktforespørgsel  

Flere produkter i området Målehjul

Målehjul

Målehjul anvendes i kombination med enkodere til at måle materialer i træ-, papir-, metal-, tekstil- og plastindustrien. Når man vælger et målehjul, skal man først og fremmest overveje, hvilken type m...