Katalog

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Tilbage til listen

Målehjul af Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Produktforespørgsel  

Systemer til hastighedsmåling, positionsregistrering og måling af længde

Målehjulsystemer fra Kübler er den ideelle løsning til pålidelig hastighedsmåling, positionsregistrering og måling af længde i applikationer med lineære bevægelser. Disse registreres roterende via målehjulet med påmonteret encoder direkte på overfladen af det materiale, der skal måles, og omdannes til lineære data. Integrerede fjedre sikrer den nødvendige kontaktkraft fra målehjulet på målefladen for pålidelig måleværdioptagelse.

Målehjulsystemer anvendes til registrering af lineære bevægelser

Den lineære bevægelse (1) af et materiale, der skal måles, omdannes til en roterende bevægelse (2) ved hjælp af et målehjul (eller en remskive eller et tandhjul), der hviler på det.
En påmonteret inkremental eller absolut encoder (3) registrerer denne rotation og omdanner den til værdier for hastighed, position og afstand.
Målehjulsystemets lineære opløsning (mm) er et resultat af forholdet mellem målehjulets omkreds og encoderens roterende opløsning (ppr).

Produktforespørgsel  

Flere produkter i området Målehjul

Målehjul

Målehjul anvendes i kombination med enkodere til at måle materialer i træ-, papir-, metal-, tekstil- og plastindustrien. Når man vælger et målehjul, skal man først og fremmest overveje, hvilken type m...