Katalog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Tilbage til listen

Sikkerhedsteknik af PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Produktforespørgsel  

Sikkerhedsteknologi er et af de mest følsomme områder inden for energiforsyning, uanset spændingsniveauet. Det er et spørgsmål om liv og død. Det betyder, at pålidelige produkter, enkel betjening og driftssikkerhed er absolut afgørende. PFISTERER tilbyder et komplet program af spændingstestere, jordings- og kortslutningsudstyr, jordings- og driftsstænger samt permanente testsystemer, der takket være vores modulære systemdesign er præcist tilpasset ethvert behov.

Dobbelt sikker - visuelle og akustiske signaler for ekstra sikkerhed
Spændingsprøvere skal være pålidelige og afgive klare signaler. Kun på denne måde kan man udelukke enhver risiko. PFISTERER spændingstestere er designet efter devisen: To er bedre end én. Et akustisk og visuelt signal udsender et tydeligt, dobbelt signal, hvis der påføres spænding. Hver gang systemet tændes, udfører vores spændingstestere en selvtest og melder derefter tilbage, når de er klar til drift - en vigtig funktion, når det gælder ekstra sikkerhed.

Sikre løsninger til kortslutningsstrømme
Jordings- og kortslutningsudstyr udsættes for ekstreme forhold i tilfælde af kortslutning. Der opstår høje temperaturer (termisk varme), og der påføres dynamiske kræfter på forbindelser og forbindelseselementer. For at kunne absorbere kortslutningsstrømme skal jordkabler være konstrueret til at modstå disse belastninger. Vores portefølje dækker en lang række krav og størrelser i hele verden. Det stabile design af vores jordings- og driftspoler, der fungerer som ekstra isolering, har vist sig at være en succes i praksis og garanterer en lang levetid.

Individuelle løsninger til enhver anvendelse
PFISTERERs sikkerhedsudstyr dækker alle mulige kundekrav. Vores modulære system giver maksimal fleksibilitet til alle typer af applikationer, f.eks. koblingsanlæg, køreledninger og jernbanesystemer. PFISTERERs eksperter omdanner problemer til idéer og udvikler løsninger i henhold til vores kunders individuelle ønsker og specifikationer og skaber endda helt nye innovationer. Desuden tilbyder PFISTERER også en end-to-end service for rutinemæssige inspektioner af alle relevante produkter.

Produktforespørgsel