Katalog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Tilbage til listen

Stikbar tilslutning til mellemspændingskabel (MV-CONNEX) af PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Produktforespørgsel  

I 1975 præsenterede PFISTERER den første plug-in-forbindelse til mellemspændingskabler nogensinde. Dengang var det en revolution, i dag er det normen. Og vi mener bogstaveligt talt normen, da EN 50180/EN 50181-standarderne er baseret på PFISTERERs CONNEX-system. I dag er MV-CONNEX stadig benchmark for mellemspændingskabler. Ultimativ sikkerhed, maksimal effekt og et uovertruffent bredt udvalg af designs og specialløsninger er systemets kendetegn. Ud over den traditionelle stikdåse-stik-kombination findes der en række smarte systemudvidelser til specielle anvendelser.

Alt i ét: CONNEX flertransformatortilslutning til op til fire kabler
Flerbue-bøsningen er monteret på mellemspændingssiden af strømtransformatoren i stedet for de almindelige porcelænsbøsninger. Dette gør det muligt at fordele strømmen på den enkleste måde i et helt berøringssikkert system. Som følge heraf hører voluminøse klemkasser nu fortiden til.

Plug-in-motortilslutninger reducerer stilstandstiderne
Takket være CMA CONNEX-motortilslutningen kan højtydende motorer tilsluttes og udskiftes inden for kort tid. Da CONNEX-løsninger normalt leveres med fuld indkapsling, er de normalt nødvendige klemkasser ikke længere nødvendige. Tilslutningen fås også i en ATEX-udførelse til brug i områder med risiko for eksplosioner.

MV-CONNEX buskoblinger til GIS
Med busbarkoblinger kan du oprette enkle modulbaserede SF6-gasisolerede koblingsanlæg og endda udvide dem på stedet, fordi gaskammeret ikke længere skal åbnes ved installationen. Porteføljen omfatter varianter fra 24 kV til 42 kV.

CONNEX-overspændingsafledere fra 6 kV til 52 kV
CONNEX-overspændingsafledere anvendes til at beskytte metalkapslede koblingsanlæg og transformatorer. Overspændingsafviseren er fastgjort direkte til koblingsudstyret og forhindrer, at for høje overspændingsniveauer trænger ind i systemet. Overspændingsafvisere er særligt effektive til at begrænse overspænding, der genereres af reflekterede rejsebølger og koblingsbølger.

MV-CONNEX-kabelforbindere er nu tilgængelige fra lageret i USA hos TPC Wire & Cable Corp.

Produktforespørgsel