Katalog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Tilbage til listen

Højspændingsstikforbindelser (EHV) af PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Produktforespørgsel  

En komplet portefølje til alle ekstra højspændingskabler

For første gang nogensinde kan du lægge hele kabelstrækninger og få alle de nødvendige fittings fra en enkelt kilde takket være vores brede sortiment af ekstra højspændingsfittings. Det nye sortiment til ekstra højspændingsnet (EHV) omfatter vores gennemprøvede CONNEX- og IXOSIL-serier, tørre, stikbare kabelforbindelser til transformere og gasisolerede koblingsanlæg (GIS), kabelafslutninger og kabeludtag (herunder et stikbart design). Det typegodkendte tilbehør kan tilslutte alle XLPE-kabler fra 300 kV til 550 kV og er tilpasset individuelt til det anvendte kabel.

Let at montere
Jo højere spændingsområdet er, jo vigtigere bliver en nem installation. Netop derfor har vi designet vores EHV-udstyr, så det er så let at håndtere som muligt. For at opnå dette har vi tilføjet sofistikerede detaljer, som f.eks. den roterende forbindelsesring til CONNEX-kabelforbindelsen i størrelse 7, som gør det muligt at dreje skruehullerne til en passende position i stedet for at skulle flytte de tunge EHV-kabler.

Tilslutninger til alle former for kabler
Uanset om du bruger aluminium-, kobber- eller enkeltlederisolerede kabler: Vores udvalg af EHV-fittings giver dig mulighed for at forbinde alle former for kabler med ultimativ driftssikkerhed gennem flere årtier. Det skyldes, at de meget anvendte feltstyringsenheder bliver testet individuelt i henhold til IEC 62067 før levering.
EHV-sortimentet omfatter:

EHV CONNEX tør, plug-in kabelforbindelse
Berøringssikker, nedsænkelig, vedligeholdelsesfri, offshore-kompatibel forbindelse, der kan monteres på alle tilgængelige tørisolerede kabler. Et andet plus: Kontaktsystemets indbyggede kabelklemme til 420 kV+ giver en pålidelig beskyttelse mod mekaniske belastninger fra kablet og gør det desuden lettere at lægge kablet.

EHV CONNEX-enhedens forbindelsesstykker til transformere og GIS
Hurtig at installere, alsidig og kompatibel med indendørs, udendørs og offshore-applikationer: Enhedstilslutningsstykket kombinerer alle fordelene ved det populære CONNEX-system i én løsning. Dens design er meget mere kompakt end konventionelle systemer i henhold til EN 50299 og IEC 62271-209. En forlængeradapter gør det dog muligt at tilpasse termineringen til de relevante standarder, hvis det er nødvendigt.

IXOSIL ESS kabelterminering
Takket være den glasfiberforstærkede hule isolator og den vandafvisende silikoneafskærmning imponerer den bærende terminering med maksimal mekanisk stabilitet. Der kræves intet specialværktøj for at tilslutte ledere til hovedarmaturet, som er udstyret med patenterede SICON-skruekoblinger. Alternativt kan du vælge ESP-afslutningen af porcelæn.

IXOSIL MSA-slipforbindelser
Takket være deres gennemprøvede slip-on-design vil du ikke have problemer med at installere vores IXOSIL-slipforbindelser. Deres vandtætte ydre hus garanterer også maksimal driftssikkerhed. Ved hjælp af de patenterede SICON-skrueforbindelser kan lederen tilsluttes med optimal kontaktkraft og uden specialværktøj. Afskærmningen kan tilpasses efter kabeltypen og kundens krav.

EHV CONNEX tørre, stikbare, gasisolerede kabelstikdåser
Den kompakte CONNEX-stikdåse forbinder permanent kabler af alle former og størrelser. SF6-gasisoleringen omfatter et indbygget system til overvågning af fyldningstrykket.

EHV-tilbehør fra eksperterne
PFISTERER er en uafhængig producent af kabeltilbehør til alle typer mellem- og ekstra højspændingskabler. Ud over kabeltilbehør tilbyder verdens bredeste produktportefølje også løsninger til specielle anvendelser samt et komplet sortiment af installations- og testtilbehør til EHV-området.

Produktforespørgsel