Katalog

HME - Technologies GmbH

HME - Technologies GmbH

HME - Technologies GmbH

Tilbage til listen

Jernmagneter af HME - Technologies GmbH

Produktforespørgsel  

Materialet består af jernoxid, strontium eller barium og andre tilsatte materialer. Ferritmagneter er meget populære og anvendes i vid udstrækning på grund af deres fremragende modstandsdygtighed over for afmagnetisering og korrosion og deres lave pris.

Generelle oplysninger:
Ferritmagneter fremstilles ved presning eller sintring. Disse magneter kan være både anisotrope og isotrope. Anisotropiske kvaliteter er orienteret i fremstillingsretningen og skal magnetiseres i orienteringsretningen. Isotrope kvaliteter er ikke orienterede og kan magnetiseres i alle retninger.

Grundformen er givet af formen, f.eks. segment, skive, ring, stang, stang og blok. Efter presning sintres magneten, hvorefter den skæres, slibes og/eller bores og til sidst magnetiseres, hvis det ønskes. Materialet kan i vid udstrækning modstå korrosion. Ferritmagneter har et fremragende forhold mellem pris og kvalitet.

Denne klasse af magneter er meget hård, skør og har lavere energiegenskaber end andre magnetiske materialer.
Temperaturvirkninger:
De magnetiske egenskaber forbliver næsten konstante i temperaturområdet fra -40 °C til +250 °C. Ved høje temperaturer falder den magnetiske kraft.
Anvendelser:
Hårde ferritmagneter (keramiske magneter) har et bredt anvendelsesområde. De mest almindelige anvendelser er:
elektrisk motor, højttaler, sensor, holder, adskillelse osv.

Produktforespørgsel