Katalog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Tilbage til listen

Ryster til inkubator (Innova 44/44R) af Eppendorf SE

Produktforespørgsel  

Innova 44 og 44R stabelbare rysteapparater (afkølede) er designet til dyrkning af forskellige organismer i kolber på op til 5 liter. Det afbalancerede tredobbelte excentriske drev i støbejern er specielt designet til højhastighedsanvendelser og tunge belastninger. Designet har stået sin prøve i over 70 år og fortsætter med at hjælpe forskere i deres arbejde i dag. En vandbeholder med afløb sørger for befugtning af kammeret og beskytter drivenheden mod spild. Den enkle brugergrænseflade gør det nemt at programmere hastighed, temperatur, tid og fotosyntese-lysbanken, hvis den er til stede. VisioNize-boksen kan fastgøres for at forbedre overvågningen og tilføje notifikationsfunktioner. Regelmæssig vedligeholdelse kan udføres på stedet, hvilket minimerer nedetiden.


Effektivlaboratorie- og udstyrsstyring med VisioNize® Lab Suite

Vil du overvåge dit laboratorieudstyr og modtage notifikationer om f.eks. udstyrsalarmer? Et digitalt, netværksbaseret laboratorium tilbyder endnu mere.

Vælg den rigtige løsning til dit laboratorium fra et modulopbygget udvalg af digitale tjenester. VisioNize Lab Suite tilbyder alt, hvad du har brug for som laboratorieleder eller forsker for at komme i gang med digital styring af dit laboratorium for at forbedre prøvesikkerhed, overholdelse af krav og vedligeholdelsesstyring.
Sæt kursen mod digital laboratorieekspertise!

Produktforespørgsel  

Flere produkter i området Laboratorium vibrator

Laboratorium vibrator

Siden den første shaker blev introduceret i 1946, har New Brunswick shakere været de mest anvendte produkter i branchen. New Brunswick-shakere er fremstillet i førsteklasses Eppendorf-kvalitet og e...

Rystere med åben platform

Til rystning af prøver ved omgivelsesforhold, på laboratoriebænken eller i et varme- eller kølekammer, er rystere med åben platform den ideelle løsning. Eppendorf tilbyder seks New Brunswick™...