Katalog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Tilbage til listen

Multikanalpipetter (Eppendorf Research® plus) af Eppendorf SE

Produktforespørgsel  

Altid fokuseret på forskernes behov
For at fremme vores kunders sundhed på en bæredygtig måde har Eppendorf introduceret PhysioCare Concept®. Den ultralette mekaniske pipette Eppendorf Research plus opfylder ikke kun de højeste krav til præcision og nøjagtighed, den giver dig også større fleksibilitet og maksimal ergonomi. Med det nye 16- og 24-kanals pipettesystem til 384-well-plader, som kombinerer gennemprøvede koncepter med nye innovationer, har Eppendorf endnu en gang overgået sig selv.

Den ultralette pipette, der begejstrer din hånd
Den mekaniske Eppendorf Research plus-pipette kombinerer over 60 års innovation inden for væskehåndtering og er en af de mest anvendte pipetter i verden. Det gør den til en af de sikreste og mest ergonomiske pipetter, der findes på markedet i dag. Research plus mikroliterpipetten er med til at beskytte vores kunders sundhed i deres daglige laboratoriearbejde. Den er banebrydende for Eppendorfs berømte PhysioCare Concept® og reducerer betydeligt hånd- og armspændinger under pipettering. Hos Eppendorf er Research plus den pipettefamilie, der har den laveste vægt og kræver de laveste betjeningskræfter. Endnu lavere driftskræfter kan kun opnås med vores elektroniske Eppendorf-pipetter. Nyd den enestående fleksibilitet og vælg mellem enkeltkanalspipetter med fast eller variabel volumen samt flerkanalspipetter med 8, 12, 16 og 24 kanaler.
Produktfunktioner
Det er en god følelse at vide, at du gør det rigtige - at vide, at du arbejder med en af de mest avancerede pipetter i verden. En fjederbelastet spidskonus, en ekstra kalibreringsmulighed, et forbedret volumendisplay - og alt dette i en ultralet, fuldt autoklaverbar pipette: Det er Eppendorf Research plus-pipetten.

Produktforespørgsel  

Flere produkter i området Multikanalpipetter

Pipetter med flere kanaler (Move It®)

Overfører du regelmæssigt prøver fra et beholderformat til et andet - for eksempel fra reaktionsbeholdere til plader - og leder du efter en mere effektiv og sikker løsning? Den nye Move It®-pip...