Katalog

ifm electronic GmbH

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020
  • ISO/IEC 27001

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020

Tilbage til listen

Tilslutningskabel/forbindelseskabel af ifm electronic GmbH

Produktforespørgsel  

Stikkontakter
Stikkontakter anvendes generelt i automatiseringsteknologi til at forbinde sensorer og aktuatorer med stik til splitterbokse.

Selv når de fastgøres i hånden, er der garanti for en perfekt og holdbar forsegling af sensor- og aktuatorforbindelser. Den integrerede endeafslutning beskytter O-ringen mod ødelæggelse forårsaget af en overspændt koblingsmøtrik. Selv i barske industrimiljøer er forbindelserne beskyttet mod utilsigtet løsrivning af en særlig vibrationsbeskyttelse. Nogle typer er udstyret med meget synlige lysdioder til angivelse af drifts- og koblingsstatus.

Med deres møtrik i rustfrit stål af høj kvalitet og tætningsmaterialer af fødevarekvalitet

er ecolink EVT- og EVF-stikkontakterne kvalificeret til brug i hygiejniske og våde områder. Stikkontakterne er modstandsdygtige over for hyppig højtryksrensning med aggressive rengøringsmidler. Takket være deres brede temperaturområde og deres ufølsomhed over for hurtige temperaturændringer er de særligt velegnede til brug i fødevare- og drikkevareindustrien.

Kabelpropper
Kabelpropper anvendes ofte til tilslutning af sensorer og aktuatorer med tilslutningsklemmer til splitterbokse eller moduler i automatiseringsteknik.

Selv ved manuel fastgørelse er der garanti for en perfekt og holdbar tætning af splitter- og modulforbindelser. De tilbyder høj beskyttelse mod indtrængende fugt og høj materialebestandighed over for aggressive væsker.

ecolink EVT- og EVF-kabelpropperne er særligt velegnede til brug i hygiejniske og våde områder. De er modstandsdygtige over for hyppig højtryksrengøring med aggressive rengøringsmidler. Takket være deres brede temperaturområde og deres ufølsomhed over for hurtige temperaturændringer er kabelpropperne særligt velegnede til brug i fødevare- og drikkevareindustrien.

Jumperkabler
Jumperkabler er udstyret med et stik og et stikdåse. De anvendes til tilslutning af sensorer til splitterbokse og moduler.

De sikrer en pålidelig og permanent forsegling af sensor- og splitterforbindelserne, selv når de monteres uden værktøj. Den integrerede endestop beskytter O-ringen mod ødelæggelse forårsaget af en overspændt koblingsmøtrik. Selv i barske industrimiljøer er forbindelserne beskyttet mod utilsigtet løsrivning af en særlig vibrationsbeskyttelse. Nogle typer er udstyret med meget synlige lysdioder til angivelse af drifts- og koblingsstatus.

Med deres møtrik i rustfrit stål af høj kvalitet og tætningsmaterialer af fødevarekvalitet

er ecolink EVT- og EVF-jumperkablerne kvalificeret til brug i hygiejniske og våde områder. Jumperkablerne er modstandsdygtige over for hyppig højtryksrensning med aggressive rengøringsmidler. Takket være deres brede temperaturområde og deres ufølsomhed over for hurtige temperaturændringer er de særligt velegnede til brug i fødevare- og drikkevareindustrien.

Produktforespørgsel  

Flere produkter i området Forbindelseselementer

Forbindelseselementer (IO-Link)

Sikkerhedsmodul til IO-Link
8 sikre OSSD-indgange
4 kraftige udgange med separat 24 V-forsyning
PROFIsafe-telegrammet tunneleret via IO-Link
Sikkerhed til SIL 3 og PLe
IO-L...