Katalog

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

Tilbage til listen

Rullesikkerhedssystem af Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

Produktforespørgsel  

Dolezych-håndteringsanordningen er specielt udviklet til fastgørelse af runde belastninger som f.eks. spoler, rør og aksler. De kan fastgøres hurtigt og nemt med rullesikringssystemet til transport på vejen med lidt besvær.

Systemet består af en perforeret skinne og to sikringskiler. Kiler består af en bæreflade og en støtteflade. Denne monteringsmetode gør det nemt og enkelt at opsætte og udskifte kilerne, som kan placeres hvor som helst i den perforerede skinne. Dette gør det muligt at transportere byrder med forskellige diametre. Kilerne er også udstyret med en ekstra sikkerhedsanordning, der forhindrer dem i at komme ud af den perforerede skinne under transport. Rullesikringssystemet kan anvendes i længderetningen og på tværs af lastområdet. I overensstemmelse med de tekniske specifikationer for transportenheden er dette system ikke bundet til et bestemt sted på lasteområdet.

Under udviklingen blev der lagt stor vægt på hurtig anvendelse og nem håndtering under hensyntagen til de regler for lastsikring, der kræves i henhold til VDI 2700 ff. til transport af f.eks. hårdt opviklede papirruller, spoler, kabeltromler m.m. Systemet er fremstillet af materiale af høj kvalitet og kan anvendes til forskellige typer af last. På grund af materialet af høj kvalitet kan den bruges til en lang række forskellige belastninger.

Yderligere fastgørelse med passende surringsremme, ved hjælp af kraft- eller formlåsende lastsikring eller ved at kombinere disse to metoder giver en meget god lastsikring.

Dine fordele:
  • sikrer kabeltromler med op til 20.000 kg (brug af 2 skinner)
  • hurtig montering og afmontering på grund af lav egenvægt
  • godkendt af TÜV Nord

Produktforespørgsel  

Flere produkter i området Ladningssikringssystemer

Surring af net

Skræddersyet sikkerhed til alle typer køretøjer

DoKEP-lastsikringsnet er praktiske hjælpere til perfekt lastsikring i kombivogne, varevogne, trailere eller lastbiler. Med DoKEP er lasten si...

Lastklemmer med skralde

Højdepunktet: Et nyt designprincip

Hemmeligheden bag det hidtil enestående forhold mellem spændeafstand og samlet længde ligger i designet af DoRa-ratchetbelastningsklemmen. I stedet for to...