Katalog

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

Tilbage til listen

Surringsstropper til transport af køretøjer (TensionController) af Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

Produktforespørgsel  

Holder sikkert og beskytter systemet

Takket være en specielt udviklet overfladestruktur er vores TensionController ekstremt skridsikker. Samtidig sikrer den glidende indvendige belægning perfekte betingelser for optimal kraftoverførsel samt en skånsom og jævn belastning af vognbanens rilleoverflade på køretøjstransporteren. Den særlige glideegenskab betyder også, at surringsbåndet (35 mm eller 50 mm) hurtigt kan føres gennem styreslangen under gevindskæring og positionering.

Systemerne (TensionController plus surringsbånd) er udstyret med polyesterbånd (forlængelse <4%) som standard og med den højtydende fiber UHMW-PE (forlængelse <1,5%) i premium-versionen. En blanding af begge materialer (forlængelse < 2,5 %) er også mulig. UHMW-PE understøtter TensionController's gode glideegenskaber og sikrer dermed en endnu mere optimal fordeling af forspændingskraften og en positiv indflydelse på retensionering. Derudover kan der afhængigt af personlige præferencer og anvendelse vælges mellem en 360° drejelig drejelig krog eller en profilkrog. Systemet er udviklet i overensstemmelse med VDI-retningslinje 2700, ark 8.1 og 8.2, er GS-certificeret og overholder DAIMLER's belastningsretningslinjer. Konklusion: Alt i top.

Produktforespørgsel  

Flere produkter i området Lastsikringssystemer

Lastsikringssystem til armeringsnet af stål

DoUniFlex® Armeringsstål Lastsikring af armeringsstålnet

Endelig sikker transport af armeringsstål!

Det har hidtil været vanskeligt at sikre korrekt belastning af armeringsne...