Katalog

FLUX-GERÄTE GmbH

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

Tilbage til listen

Påfyldningssystem med vejeteknologi (FLUX-FILL WT) af FLUX-GERÄTE GmbH

Produktforespørgsel  

Med det halvautomatiske FLUX-FILL WT-fyldesystem kan væsker med lav viskositet til viskose væsker samt skummende væsker fyldes hurtigt, effektivt og sikkert. Systemet fungerer med kalibreret vejeteknologi og muliggør dermed fyldning i overensstemmelse med den tyske Prepack-forordning (FertigPackV).

Det integrerede påfyldningsprogramstyringssystem gør det nemt at fylde væsker i en lang række forskellige beholdere ved hjælp af forskellige, automatisk udførte påfyldningsmetoder, f.eks. over-, under- og underspunsning. Påfyldning via grov- og findosering sikrer overholdelse af minimumsmængder og minimerer utilsigtet overfyldning. Dette gør systemet særligt velegnet til påfyldning af små og mellemstore beholderpartier med og uden beholderskift - både til internt brug og til salg.

I kombination med andre produkter fra FLUX-pumpe- og tilbehørssortimentet kan også fødesiden udformes optimalt til applikationen. På denne måde kan der konfigureres en kompakt, halvautomatisk fyldningslinje ud fra fyldesystemet og fodringskomponenterne.

Produktforespørgsel