Katalog

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Tilbage til listen

Lagerløse enkodere af Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Produktforespørgsel  

Pålidelig hastighedsmåling med magnetisk sensorløsning.

Lagerløse enkodere er det perfekte alternativ til enkodere med lejermonteret enkoder på grund af deres kompakte design og nemme monteringsmuligheder på næsten alle akseldiametre. Lejerløse enkodere fra Kübler anvendes allerede i dag inden for driv- og elevatorteknik, til asynkrone motorer eller motorer med ekstern rotor eller i generatorer, store motorer og vindmøller. Vores smarte teknologi er tilgængelig for den højeste signalkvalitet. Digital realtidssignalbehandling kompenserer for eventuelle signalfejl og optimerer drevstyringen. Design dine anlæg, maskiner eller motorer med Kübler!

Inkrementelle, lagerløse enkodere

Ideel til nøjagtig hastighedsmåling med en opløsning på op til 16.000 impulser pr. omdrejning og fås i HTL- eller TTL-versioner. Enkel og hurtig installation takket være forskellige akselmonteringsmuligheder som f.eks. tryksæde, navskrue eller skrueflange. Stor monteringstolerance mellem magnetring og sensorhoved.

Absolutte lagerløse enkodere

Ideel til præcis positions- eller vinkelregistrering med en opløsning på op til 16.000 måleskridt pr. omdrejning og fås i SSI- eller CANopen-versioner. Yderligere inkrementelle signaler til meget dynamiske drev. På grund af det absolutte måleprincip er sensorhovedets udformning tilpasset den magnetiske rings radius. Standard akseldiameter på 30 mm. Er denne diameter ikke tilstrækkelig til din applikation? Det er ikke noget problem. Kontakt os venligst.
Ved større mængder kan vi implementere din brugerdefinerede lagerløse encoderløsning.

Produktforespørgsel  

Flere produkter i området Encodere

Encodere

Roterende encodere anvendes overalt, hvor længder, positioner, hastigheder og vinkler skal måles. De omdanner mekaniske bevægelser til elektriske signaler. Der er forskelle i funktionsprincipperne for...