Katalog

Comet Yxlon GmbH

Comet Yxlon GmbH

  • ISO 9001:2015

Comet Yxlon GmbH

  • ISO 9001:2015

Tilbage til listen

Laminografi af Comet Yxlon GmbH

Produktforespørgsel  

Laminografi: fordelene ved 2D- og 3D-test kombineret.
Computerlaminografi kaldes også "2,5D-test", da det teknologisk kan klassificeres mellem 2D-røntgenfluoroskopi og 3D-computertomografi (CT). Laminografi er velegnet til de særlige udfordringer ved test af flade komponenter som printkort (PCB), mikrochips (IC), komplette mobiltelefoner, tablets, laptops - eller endda skrifttyper på papyrus. Mens 2D-røntgeninspektion giver høj opløsning, men ingen rumlig information, giver 3D-CT god rumlig information, men muligvis for lav opløsning. Dette er tilfældet for laminografi: Det tilføjer dybdeinformation til de højopløselige 2D-billeder, så defekter i et fladt objekt kan detekteres pålideligt og lokaliseres rumligt.

Disse Comet Yxlon-systemer tilbyder computerlaminografi
Cougar EVO
Cheetah EVO
FF85 CT

Elektronik: Inspektion af printkort (PCB) med laminografi.

Laminografi er den ideelle teknologi til kvalitetssikring af loddesamlinger, f.eks. på ball grid arrays (BGA), som loddes på PCB'er ved hjælp af reflow-processen. Test af loddesamlingerne sikrer, at kontaktfladerne er store nok til at lede elektricitet eller varme på den foreskrevne måde. Det bestemmer også tilstedeværelsen af hulrum og deres størrelse og fordeling. Ved inspektion af tætpakkede dobbeltsidede PCB'er bruger systemer som Cheetah EVO og Cougar EVO laminografi til at skabe lagdelte billeder af kontaktområdet - uden overlejring af komponenter på den anden side af PCB'et, der hindrer visningen som med 2D-røntgenbilleder. Den endelige evaluering af loddesamlingerne understøttes af VoidInspect CL-softwareworkflowet.

Semiconductors: kvalitetskontrol af mikrochips.

Med IC'er og wafers er det ikke forbindelserne mellem et printkort og en chip, der skal inspiceres, men forbindelserne mellem forskellige lag i en chip - f.eks. mellem siliciumdies eller mellem siliciumdies og et substrat eller distributionslag. Da avancerede integrerede kredsløb består af flere lag, er et 2D-røntgenbillede normalt utilstrækkeligt til analyse, da det ikke giver rumlig information, og de forskellige interne strukturer overlapper hinanden. Systemer som Cheetah EVO og Cougar EVO bruger laminografi til at generere billeder af høj kvalitet af interconnect-lagene.

Yderligere oplysninger

Produktforespørgsel