Katalog

LK Metallwaren GmbH

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

Tilbage til listen

Særlige varmevekslere (LKVDE) af LK Metallwaren GmbH

Produktforespørgsel  

Energioptimerede specialister til varme-, male- og tørreprocesser

I industrien bruges varmevekslere primært til at overføre varmeenergi mellem forskellige materialestrømme. For at opnå dette med den lavest mulige tilførsel af primærenergi og dermed på en omkostningsoptimeret måde, tilbyder LK Metallwaren specielle varmevekslere med høje virkningsgrader til en række opvarmnings-, male- og tørreopgaver i tre materialekombinationer.
I standardudførelsen kan stærkt belastede dele (som f.eks. I standardversionen er stærkt belastede dele (f.eks. tromler til forbrændingskamre) fremstillet af varmebestandigt legeret stål.

I to specialversioner tilbyder vi forbrændingskamre fremstillet af varmebestandigt legeret stål eller varme- og korrosionsbestandigt Cr-Ni-stål.

Specialvarmeveksler LKVDE
Specialvarmevekslere af typen LKVDE er designet (vandret eller lodret placeret) til installation i eksisterende kabinetter. I standardversionen muliggør de opvarmning med 60 Kelvin ved en maksimal udledningstemperatur på +300 grader Celsius.

Hvis det er nødvendigt, kan vi også tilbyde vores kunder forbrændingskamre med en højere varmekapacitet, højere opvarmninger og desuden med tilpassede udstødningsgaskanaler.

Produktforespørgsel  

Flere produkter i området Kundespecifikke varmevekslere

Speciel varmeveksler

Specialvarmevekslere til opvarmnings-, male- og tørreprocesser til opvarmning af gasformige medier

De specielle varmevekslere fra LK Metall kan leveres i tre materialekombinatione...

Særlige varmevekslere (LKT)

Specialvarmevekslere af typen LKT er designet til procesvarme med afgangstemperaturer på maks. +100 grader Celsius og er særligt velegnede til brug i ventilationssystemer og til male- og tørreproce...

Kundespecifikke varmevekslere (LKNTS )

Særlige varmevekslere til procesvarme med lave udstødningstemperaturer og kondensering. Forbrændingskammerets effektivitet er, afhængigt af anvendelsen, op til 92 %. I overensstemmelse med dine rel...