Katalog

LK Metallwaren GmbH

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

Tilbage til listen

Kompakt enhed til male- og tørreprocesser (LKPT ) af LK Metallwaren GmbH

Produktforespørgsel  

LKPT kompaktsystem

Energieffektiv tørring og frisklufttilførsel!

Energieffektiv systemteknologi kombineret med materialeanvendelse af høj kvalitet og maksimal fleksibilitet i implementeringen af individuelle kundekrav: Det er præcis, hvad du finder i vores LKPT-kompaktsystemer. Grundlaget for dette er årtiers erfaring og omfattende knowhow hos vores specialiserede ingeniører. De er altid klar til at støtte dig i den tekniske planlægning og organisering af implementeringen og vedligeholdelsen af dine systemer!

Kunden bestemmer, hvordan der skal opvarmes

Du vælger - vi planlægger og bygger dit system helt efter dine krav.

Selv forbrændingskamrene fås i forskellige materialekombinationer af varmebestandigt eller korrosionsbestandigt rustfrit stål og kan bl.a. bruges i de kompakte, modulopbyggede forsynings-, udsugnings- eller recirkulationsenheder. Alternativt kan procesvarmen i male- og tørreprocessen genereres via gasoverfladebrændere, pumpet varmt vand eller elektriske varmespiraler.

Kunden bestemmer, hvilken type opvarmning der er optimal for ham, og hvilke procesrelaterede systemspecifikationer der er relevante for ham. Kombinationer af flere varmegeneratorer, f.eks. en varmtvandspumpe som forvarmningstrin og et forbrændingskammer som efterfølgende enhed, kan også realiseres.
Valgfri udvidelse med ekstra komponenter
Systemets hus består af galvaniserede rammeprofiler, trykstøbte aluminiumshjørner samt isolerede paneler. Takket være installationen af fritløbende radialhjul genererer systemet kun lidt støj og leverer et af de laveste energiforbrug i konkurrencen.

Afhængigt af projektkravene kan LKPT-kompaktsystemet til malings- og tørringsprocesser designes i forskellige størrelser i både vandret og lodret positionering. Til dette formål kan blandt andet følgende ekstra komponenter integreres i systemet efter anmodning følgende ekstra komponenter kan installeres i systemet efter anmodning:

Udsugningsfilter
Krydsstrømsvarmeveksler til varmegenvinding
Kombineret varme- og kølespiral med dråbeudskiller
Opstrømsvarmespiral til forvarmning af indblæsningsluft
Tilbehør (termostater, trykbokse, volumenstrømstabilisering, frekvensomformere osv.)

Produktforespørgsel  

Flere produkter i området Procesanlæg

Procesanlæg

Procesteknologi til industri og handel

Inden for procesteknologi leverer LK Metall innovative systemer til industri og handel, som giver store energibesparelser. Med vores Compact...