Katalog

LK Metallwaren GmbH

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

Tilbage til listen

Kemisk-fysiske anlæg af LK Metallwaren GmbH

Produktforespørgsel  

Fra det kompakte til det komplette system

Til generel beskyttelse mod forurening af vandområder foreskriver loven om vandressourcer (WHG), at mængden af forurenende stoffer i spildevand skal være så forurenende som muligt i henhold til det aktuelle tekniske niveau. Derfor skal spildevand fra kommercielle og industrielle rengøringsprocesser så vidt muligt renses for urenheder: Snavs, malingsrester, olier eller tungmetaller skal forrenses - uanset om de er til stede som partikler, i emulsioner eller i opløst form.
For at muliggøre ren vandkvalitet i overensstemmelse med lovkrav eller særlige kundekrav tilbyder vi hele spektret af tjenester inden for spildevandsbehandling inden for kemisk-fysiske (CP) anlæg: fra robuste, pladsbesparende kompakte anlæg til komplette anlæg til standard eller komplekse krav.
Uanset hvilke processer der anvendes (flotation, flokkulering eller kemisk behandling), danner det modulære anlægskoncept grundlaget for et individuelt tilpasset, kundespecifikt design.

En anden vigtig fordel ved CP-systemer: Vores systemer kan drives uafhængigt af den eksisterende anlægsstruktur og er klar til brug med det samme efter færdiggørelsen.

Produktforespørgsel