Katalog

LK Metallwaren GmbH

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

Tilbage til listen

Ventilationsanlæg (REKU) af LK Metallwaren GmbH

Produktforespørgsel  

Permanent kontrolleret ventilation er uundværlig for et behageligt og konsekvent sundere arbejdsmiljø i industri- og erhvervshaller.

LK's ventilationssystem REKU fra LK Metallwaren har alle forudsætninger for dette og imponerer med sin ekstraordinære energieffektivitet.

Derudover kan det udvides med en varmepumpe til energibesparelse, med et klimaanlæg eller med en chiller til konstant køling, alt efter ønske.

Udsug forurenet procesluft!
Ventilationssystemer fungerer normalt efter tovejsprincippet. rummene forsynes med frisk luft via et af dem, mens det andet transporterer den "brugte" procesluft filtreret ud i det fri. Indblæsnings- og udsugningsluftstrømmene blandes ikke.

REKUs ventilationssystemer fordeler indblæsningsluften via et termisk styret udblæsningshoved, et tekstilbaseret luftstyringssystem eller en indblæsningskanal. Hvis halluften er forurenet med aerosoler, kan der integreres specielle filtre i udsugningsluftstrømmen: På den måde kan forurening af hallen og anlægget forhindres.

Op til 84 procent varmegenvinding
Vores integrerede pladevarmeveksler bruger den varme halluft til at opvarme den friske luft, der suges ind, når det er koldt udenfor. På den måde kan op til 84 procent af energien genvindes fra den varme procesluft via varmegenvindingssystemet (HRU), og energiforbruget kan reduceres betydeligt.

Hvis der er behov for en højere haltemperatur, kan ventilationssystemet udvides med en direkte fordamper, flydende gas, pumpet varmt vand eller en elektrisk spole. Det sparer energi og er 100 procent CO2-neutralt.

Høj ydeevne for optimal luftudskiftning
Der findes to typer systemer afhængigt af kravene til ydeevne. Ventilationssystemet REKU 7 opnår en nominel luftydelse på op til 7.000 m3/t, REKU 10 endda op til 10.000 m3/t.

Baseret på de respektive bygningsdimensioner og krav til ydeevne på stedet kan begge systemtyper kombineres med hinanden efter ønske.

Konstant køling af høje haltemperaturer
Kraftig solstråling eller øget udledning af procesluft kan få temperaturen i produktions- og lagerhaller til at stige så meget, at det har en negativ effekt på halklimaet og produktproduktionen eller -lagringen. For at undgå dette kan REKUs ventilationssystem kombineres med en varmepumpe, et klimaanlæg eller en køler, alt efter behov. På den måde kan der opretholdes konstante temperaturer i hallen.

Med LK REKU-ventilationssystemet i kombination med varmepumper, klimaanlæg eller en chiller beskyttes produkter og varer, og rumklimaet forbedres markant, så der skabes behagelige arbejdsforhold.

Produktforespørgsel  

Flere produkter i området Ventilationsanlæg

Ventilationssystem til galvanisering, fødevareproduktion (RK-K)

Kontinuerlig luftudskiftning ved konstant temperatur

Industrihaller, som f.eks. bruges i stort omfang til forarbejdning, fremstilling og opbevaring af råvarer, produkt...