Katalog

LK Metallwaren GmbH

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

Tilbage til listen

Lufttæppe af LK Metallwaren GmbH

Produktforespørgsel  

Undgå indtrængning af kold luft

Medarbejderne i varemodtagelsen kender det alt for godt: Når temperaturen udenfor er lav, trænger der kold luft ind i bygningen, hver gang dørene til hallen åbnes. Konsekvenserne er ubehagelige og i værste fald sundhedsskadelige.
De strækker sig fra kortvarig kulderystelse til permanent fysisk stress på grund af de skiftende temperaturer og deres negative effekt på immunsystemet.

Betydelig reduktion af kold luft

LK dørlufttæppet bidrager væsentligt til at reducere mængden af kold luft, der kommer ind, når dørene til hallen ofte åbnes. Dets virkemåde: Den luft, der forvarmes af halvarmen, suges ind fra det øverste halområde via individuelle ventilationsmoduler og føres nedad gennem specifikt justerbare spaltedyser foran døren. De høje lufthastigheder, der er effektive i denne proces, reducerer mængden af kold luft, der strømmer ind i hallen, betydeligt: hallen forbliver varm hele vejen igennem. LK dørlufttæppet fås i versionerne "uopvarmet" og "opvarmet"; sidstnævnte bruges hovedsageligt i følsomme produktionsområder.

Selvbærende huskonstruktion

Afhængigt af udetemperaturen styres LK-lufttæppet automatisk via dørkontakten eller direkte via dørens styreenhed. Det kan bruges til alle dørstørrelser: Dørbredden bestemmer antallet af moduler.

Vigtigt: Luftforholdene i hallen skal være afbalancerede (intet undertryk), for at systemet kan fungere korrekt.

Produktforespørgsel