Katalog

LK Metallwaren GmbH

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

Tilbage til listen

Varmluftvarmer til industrihaller ( GCS) af LK Metallwaren GmbH

Produktforespørgsel  

Varmluftvarmer GCS (Green-Climate-System)

Udvinding af varme fra luften!

Flere og flere virksomheder stræber efter størst mulig uafhængighed af fossile brændstoffer. For at kunne tilbyde alternative drivenergier til drift af halvarmesystemer har LK Metallwaren udviklet den CO2-neutrale LK varmluftvarmer "Green-Climate-System (GCS)".

I stedet for gas eller olie udnytter "Green-Climate-System" simpelthen de eksisterende udendørs og indendørs luftforhold.

Opvarm, køl og ventiler haller effektivt!

Systemets "hjerte" er det radiale løbehjul. Det suger både den opvarmede halluft og den friske udeluft ind og fører den ind i hallen via et blandekammer, et luftfilter og en varmebatteri. Registeret er forbundet med varmepumpepakken, der er installeret på taget. Afhængigt af den ønskede temperatur køler eller opvarmer den luften, der strømmer forbi.

Ved udetemperaturer under frysepunktet er det også muligt at dække spidsbelastninger ved hjælp af et elektronisk tagvarmeregister. Fordelen ved LK GCS varmluftvarmer er, at den bruger hundrede procent af udeluften til at generere varme. Ved opvarmning af haller fremmer dette ikke kun uafhængigheden af fossile brændstoffer, men opfylder også allerede kravene i klimabeskyttelsesloven.

Produktforespørgsel  

Flere produkter i området Varmluftsanlæg

Opvarmning af hallen (RBW)

Energieffektiv halopvarmning med innovativ teknologi

LK Hybrid varmluftgenerator RBW

Energieffektivitet - bæredygtighed - lave driftsomkostninger: