Overfladeskimmere

BELKI teknik ApS

Overfladeskimmere af BELKI teknik ApS

BELKI tilbyder en lang række overfladeskimmere (sug) til vores olieseparatorer. Vi kan levere det rigtige vippesug i forhold til tankstørrelse, niveauvariationer og overfladens beskaffenhed. Et selvregulerende vippesug sikrer effektiv og driftsikker olieseparering. BELKI’s anlæg er velegnede til løsninger i forbindelse med vaskevæsker og køle-/smøremidler.
Adresse
Fårupvej 19
8840
Rødkærsbro
Danmark
Virksomhedstype
Producent
Eksportregioner
Globalt
Oprettelse
1888
Ledelse
Ivan Skjellerup

Om BELKI teknik ApS

Basisprodukter tilsat BELKI ’s know-how skaber unikke kundetilpassede filtreringsløsninger til procesvæsker


Med udgangspunkt i vores basissortiment af Greentechprodukter af høj kvalitet løser vi kundernes håndtering af procesvæsker.

Det gælder for alle typer indenfor vaskevæsker, affedtning og køle-/smøremiddel.

Den kreative proces gennem brugerdrevet innovation er højt værdsat. Samarbejdet med krævende kunder ser vi hos BELKI som et stort plus. Processen udvikler vores innovative ressourcer i virksomheden og dermed er vi på forkant med udviklingen.

I udviklingsprocessen af vores produkter er nøgleordene:

  • Høj procesvirkningsgrad
  • Enkelhed i konstruktion
  • Minimalt vedligehold
  • Absolut minimering af forbrugsstoffer
  • Høj driftsikkerhed
Målet for et BELKI produkt er at det skal minimere miljøbelastning, skabe de optimale produktionsforudsætninger og være en fornuftig investering.

Vi leverer alt lige fra enkeltmaskiner til komplette avancerede centralanlæg.

Om BELKI

Fra smedje til fremsynet eksportvirksomhed.

BELKI Teknik ApS Når man i dag kigger ud over mere end 2.000 m² administrations- og produktionslokaler i Rødkærsbro, er det svært at forstå, at grundstenen til BELKI teknik blev lagt i 1888 som en lille landsbysmedje.

I 1960'erne flyttede smedjen til større lokaler, hvor bedre faciliteter gav muligheder for den fortsatte udvikling af virksomheden. I 1979 overtog fabrikant Ivan Skjellerup firmaet og i løbet af 1980’erne designede han de første papirbåndsfiltre. Det satte gang i produktionen og er grundlaget for virksomheden BELKI teknik i dag.

Op gennem 1990’erne fortsatte udviklingen og produktionen af højkvalitets filtreringsudstyr til mange formål og processer, og igen var der behov for mere kapacitet. I 1994 flyttede BELKI teknik til de nuværende lokaler i Rødkærsbro.

Hvor vi tidligere servicerede lokale virksomheder som underleverandør, producerer BELKI teknik i dag stort set kun udstyr til egne produkter, og vores kundegruppe tæller bl.a. kendte firmaer som Grundfos, Danfoss, Opel, VW og BMW. I det nye årtusinde har eksport af vore produkter været en vigtig del af strategien. Udover et godt hjemmemarked ses det på forhandler oversigten at vi er godt repræsenteret ude i verden. Nu udgør eksporten til lande som Tyskland, Østrig, Sverige og Norge hovedparten af omsætningen hos BELKI teknik. Den lille smedje eksisterer stadig, og fungerer idag som internt museum for kunder og leverandører.